« Home | oopa: Puol... eiku Turku vol.6 » | oopa: 3 asiaa » | oopa: nyt pitäisi toimia » | oopa: vituiks meni... taas. » | oopa: neljä » | oopa: Juicy Fruit » | oopa: Ilford 3200 Delta » | oopa: Simpsonit » | oopa: fotosessio kauniissa pakkassäässä » | oopa: suuri logokilpailu on rakennut »

niitty: *duck and cover*

Keskustelu käydään autossa, paikalla minä, avopuolisoni ja yhteinen naispuolinen ystävämme, jolle olemme matkalla asentamaan ADSL -liittymää.

Niitty: Sitä en tajua, että miksi miehien oletetaan olevan hyviä kaikkeen tekniikkaan liittyvissä asioissa. En mä tajua esimerkiksi mitään autoista, ja melko yhtävähän nettiliittymistä.

Avo: Miesten nyt vaan kuuluu tietää tollaset asiat. Ja ottaa selvää jos ei tiedä.

Niitty: Mistä naisten sitten pitäisi "tietää"? Synnytyksestä ja ruuanlaitosta?

Avo: No ruuanlaitosta.

* * *

Asennus sujui ongelmitta, vaikka liittymiä en ole ennen juuri asennellut (mitä nyt kerran itselle ja yhdelle toiselle naiskaverillemme. Silloin se ei onnistunut, mutta taisteltuani 4tuntia selvisi, että vika olikin operaattorissa. Olisikohan pitänyt laskuttaa niitä?).

Herää kysymys, että onko mahdollista, että evoluutio olisi tehnyt miehistä teknisempiä? Mutta sehän tekisi evoluutiosta sovinistin, suosia nyt miehiä. Pitäisi varmaan säätää joku kiintiö, kuinka paljon evoluutio saa jatkossa kehittää miehiä, tasa-arvoisesti ajatellen kun vähintään 50% panostuksesta pitäisi kohdistua naiseen.

Seuraavassa top3 ehdotukseni naisevoluutioon:
- karvattomuus (tuli mieleen tästä blogista),
- 75% hedelmättömyys (ihmisiä on jo ihan tarpeeksi + saattaa olla, että pelkkä pillereistä luopuminen tekisi naisista ihmisiä.)
- ja kärsivällisyyttä 500% lisää (kaikki ei voi eikä pidä tapahtua hetinytheti).

Sanokaa mitä sanotte, mutta jo noilla muutoksilla maailma olisi parempi paikka elää.

Tämän kirjoituksen taustalla soi mm. ZZ Top - Legs, Bruce Springsteen - Born In The USA ja Billy Idol - White Wedding.

Ahhaha, eivät uroot ole teknisempiä kun naarakset, vaan jostain ihmeellisestä syystä välineurheilijampia kuin naiset keskimäärin. Nainen osaa mitä vain jos se kiinnostaa häntä, mutta päämotiivina on aina saada vehkeet toimimaan halutulla tavalla. Miehiä kiinnostaa laite itsessään vähintään yhtä paljon kuin sen funktio, ja se lähentää miestä ja laitetta mystisesti. Tämä pätee myös ei-niin-teknisiin vempaimiin kuten akustisiin soittimiin.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee