« Home | oopa: listoja elämästä vol. 2353 » | niitty: paljon on tapahtunut » | oopa: perjantaina blokitellaan » | puuro: mä niin tykkään japseista » | oopa: ne Luumäet ja muita klassikoita » | puuro: sunnuntaimuistio » | oopa: valokuvauksesta tohinaa » | oopa: punaista nerokkuutta » | oopa: PORTFOLIO » | oopa: Jackass Number Two »

Ameeba: päiväni hutsulina

Jokainen Big Brotheria vähänkin seurannut tietää, miten pelottavalta näyttää tyyppi, jolla on liikaa meikkiä. Aikuisviihdeliikkeessä työskentelevä Sari voisi olla ihan simpsakka tyttö, ellei tunkisi puolta kiloa pakkelia naamaansa. Yleensä tytsy näyttää sotamaalauksineen siltä, että olisi mukana pornobisneksessä hieman syvemmin kuin kassakoneen takana.

Maanantaina tulin itse hutsutetuksi. Teatterimaskeeraajaksi opiskeleva tuttuni pyysi malliksi koemeikkiä varten. Muutaman tunnin tuolissa istuttuani peilissä tuijotti lähes tunnistamaton ilmestys blondiperuukissa. ”Ja nyt seksikäs poseeraus”. Just juu. Olo oli muuten hirmuisen hehkeä.

Viime viikon perjantaina olin mahataudissa, ja posliinin halailun jäljiltä lakanankalpea. Uskallan silti väittää olleeni silloinkin hehkeämpi kuin bimbolookissa. Less is more.

Ai niin, kyseessä oli siis lookalike-maskeeraus. Arvata saa, kenen julkkiksen meikki on kyseessä. Ette varmasti tunnista.

Tsiisus! :D HUh uh.

Veikkaisin.... PAMELA ANDERSSON! :)

En olisi tunnistanut. Varmaan johtuu siitä hampaiden valkaisusta.

Minusta tää oli niin ilmiselvä, että kuvittelinkin kysymyksen olevan retorinen. Siis ei muutakuin parikymmentä kiloa lisää , tissit tyrkylle ja sä voit alkaa heittään messujuontoja. Mutta muista hymyillä enemmän. *irvistyshymiö*

Pelkästään tissit lisäksi ei riitä. Pitää myös osasta juosta hidastetusti.

Verta, hiuksia ja munuaisia voi lahjoittaa - miksei siis tissikudosta? Täältä ainakin joutaisi ihan mielellään parit desit hyväntekeväisyyteen...
Sitä paitsi luomu olisi ympäristönkin kannalta parempaa stuffinkia kuin kumiset ja poksahtelevat silikonit.

Mutta mutta! Pelastihan silikonit jonku horon (en muista minkämaalaisen) autokolarissa, kun silikonit toimi niinku airbagit.

Tissit ja airbag yhdessä, siinä on tuote-etu kohdallaan sanon ma! Kaikki tissikauppaan, hopihopi. Muuten saattaa kuolo korjata.

(Tarina ei tosin kerro montako litraa sitä silikonia oli peltoromun ja naikkosen välissä. Mutta ehkä Rolf Nordström tietää.)

Kerrankin joku kommentoi blogissa. Ei ollut vaikea arvata, mikä on aihe. Ensi kerralla postaan tänne kuvan pen...

Taidan jättää väliin.

Oopa: Kannattais postata muutaki, kun tänään söin -listoja. ;)

Ameeba: No tietysti (henkisen) perseen koosta, vai mitä?

Tissit on aina hyvä puheenaihe. Melkein yhtä hyvä puheenaihe kuin seksi.

Mutta mä siis arvasin oikein. Mitä mä voitin?

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee