« Home | oopa: kaikkea sitä näkee, kun... » | oopa: maanantaivitonen kulttuurista » | oopa: statistiikkaa » | oopa: podcastissa » | oopa: viikon linkki... » | noumann: hanurista » | oopa: viikonloppuja! » | noumann: jepjep » | OOpa: Annikki on tähti » | puuro: viesti! »

niitty: www-asteen yhteys


Oletetaan että ylläoleva video olisi aito. Ja oletetaan, että tekisit vastaavan havainnon itse? Mitä ajattelisit? Pitäisitkö itseäsi hulluna, väsyneenä, armeijan temppuna vai olisitko valmis hyväksymään oman alivertaisuutesi. Minä en tiedä, luultavasti olisin äärettömän iloinen mahdollisuudesta avaruusmatkaan, mutta kun liskot alkaisivat pakastaa meitä ihmisiä, nousisin kapinaan. Viva la le resistanssi!

video taisi unohtua?

Oon itse vastaavanlaisen ilmiön nähnyt. Olin auton ratissa aikaisin aamulla (ja sattumalta sotilastukikohdan lähettyvillä) ja erittäin väsynyt, joten pistin sen väsymyksen piikkiin.

Anni: ?

Jollemi: Mielenkiintoista, tämä ilmeisesti ei tapahtunut suomessa?

Tapahtui kyllä Suomessa. Lentävä alus oli myös huomattavasti suurempi eikä se ollut pyöreä muodoltaan, ja ei yhtä nopeaa hävinnyt kuin tuossa videossa vaan pikkuhiljaa n. 10s sisällä.

Ai niin, ja toinen kummallinen ilmiö jolle en oo selitystä keksiny oli kun olin n. 15v. Aina aamulla herätessäni (nukuin rannekello kädessä) oli rannekelloni 1h myöhässä. Sitä tapahtui n. viikon verran ja tuli paussi ettei sitä öisin tapahtunut ja sitten tuli taas joku puolen viikon aika kun kello jätätti sen tunnin. Sen jälkeen sitä ei oo tapahtunu koskaan.

Ihmeellistä on se, että se aina tapahtui öisin kun olin nukkumassa. Päivisin seurasin rannekelloa eikä se koskaan jätättäny edes sekuntia. Kellossani oli myös digitaalinen ja analoginen kello, ja kummatkin oli yhtä paljon jäljessä yön jälkeen. Kellojen ajat muutetaan erilailla, joten vahingossa niitä ei voi oikeastaan mitenkään saada (erityisesti useampana yönä peräkanaan) vaihdettua juuri samaan aikaan.

En oo keksiny muuta selitystä kuin että oon unissa kävelly tjs. ja tuumannu muuttaa rannekellon aikaa tai jokin extraterrestriaali on kidnapannu mut yön aikana. Tuumasin kuitenkin etteipä tuosta hirveästi oo haittaa, on sitten kumpi vaan tapahtunu.

Ei oo kuitenkaan koskaan sen jälkeen enää vastaavaa ilmiötä tapahtunu ja on aina jääny kysymysmerkille että mitä oikeasti on tapahtunut.

Liskot, heh. Voihan V.

Mitäköhän vanha kunnon hypnoosi mahtaisi paljastaa Jolelmin pääkopasta? Erittäin mielenkiintoista, kerrassaan.

Se on liian pelottava paikka, ei sinne kukaan halua katsella :P

Missä se video on?

Ainakin itselläni Youtube-videot eivät aina näy (FF2.0). Selaimen buuttaus auttaa.

Joo, kyllä nyt näkyy videokin. Ilmeisesti sama ongelma kuin Oopalla, kun kerran sama selain käytössä.

Ihan jännää joo. Luulin että ufo-teoriat oli vaan yhdeksänkymentäluvun juttu, mutta elävät näköjään edelleen.

Niin, Ufot olivat toki pinnalla X-files aikakautena, mutta veikkaukseni on, että niitä on aina ollut ja tulee aina olemaan. Aina siihen päivään asti tarut muuttuvat historiallisiksi faktoiksi^^.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee