« Home | Noumann: Jaime goes Camper » | Oopa: Eilen olut, tänään mehupilli » | Oopa: Paino tippuu ja tavaraa tulee » | Oopa: Parasta elämässä 17-1-08 » | Oopa: Sielunhoitoa » | Oopa: Vielä muutama huomio tältä päivältä » | Oopa: Macbook Air » | Oopa: Ruoka maistui » | Oopa: Itsetutkiskelua ja urheilua » | Oopa: Säät kunnossa »

Oopa: Kamerakamahankintoja

silma
Sigma 24-60mm f/2.8 aukolla f/8, "100% crop", kevyt terävöitys fotarissa.
Eilen hain postista Hong Kongista tilatut radiotriggerit salamalle ja langattoman laukasimen kameraan. Kumpikin pelaa tosi hyvin. Laukasimen laturille jouduin käydä ostamassa tosin adapterin. Hintaa oli 10e. V2s-triggeri on siitä mukava malli, että sillä saa lauottua myös hotshoen kautta pikkusalamoita. Isoihin se saa taa kytketty normaalilla pc sync<->plugi -johdolla, joka tuli paketin mukana.

Ei voi kuin suositella tuota Gadget Infinity -lafkaa. Maksu onnistuu Visalla ja postitukset lähtevä maanataisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lentorahti maksoi 11$ ja matka Suomeen kesti keskiviikosta ja torstaihin. Koko paketin hinnaksi tuli noin 75$, mikä nykyisellä kurssilla on noin viitisen kymppiä.

Tänään hain sitten tuon 24-60mm f/2.8 DG Sigman. Tuntuu äkkiseltään tarkentavat oikein, tarkennus on nopea lähes äänetön, lasi on kestävän oloinen ja jälki tarkkaa. Sigman mallistosta löytyy oikein hyviä laseja, kun vähän kattoo mitä ostaa. Hintaa oli jopa 250e. Aika hemmetin vähän. Sanoisinko.

terve, voiko kysyä että mikä setti tuo tarkalleen ottaen oli tuolta gadgetinfinitystä?

"4-Channel Wireless Flash Trigger V2s #16766"?

Juu, näitä V2s:iä on kai kehuttu ikään kuin...

ok. myönnetään että laiskasti salapoliisoin blogiasi, tuntui vaan niin helpolta kysäistä, mistä setistä kyse.

Mutta kiitän kauniisti, kiva kuulla että kokemuksesi moisista laitteista on hyvä; tähän asti itse luullut, että lähinnä parin sadan euron laitteet ovat way to go, ja en ole osannut haaveillakaan kohtuuhintaisista laitteista, jotka tekisivät sinänsä äärettömän simppelin tehtävän moitteetta.

Eli kiitos kovin; säästit minulta mahdollisesti pari sataa euroa :-)

Ehkä puolen vuoden käytön jälkeen näkee onko noi oikeasti hyvät, mutta sitten jos ei ole tarpeeksi, niin myy nämä ja ostaa paremmat.

Mulla on noista ollut se 16-kanavainen versio ilman salamakenkää noin vuoden. Ostin kolme vastaanotinta, joista yksi ei oikein ole halunnut toimia (pitää kolvata johtoja sisällä uudelleen paikalleen).

Hyvin ovat toimineet, mutta kantama on jäänyt vielä kysymysmerkiksi. Satunnaisesti on ollut jotain ongelmia Sigman laukaisemisessa (Haman PC->Hotshoen kautta), mutta Nikonin kanssa ei ole ollut ongelmia.

Yleisesti on tiedossa, että patterien heiketessä alkaa luotettavuus myös kärsiä ja kantaman lisäämiseenhän on kaikenlaisia häkkejä tiedossa.

Mää oon tilannu pari kertaa rompetta täälä Dealextreme.com kaupasta. Tulee reilussa viikossa, postikulut sisältyy hintaan. Kamerakamaa ei noin paljoa kuin GI:ssä.

Saako udella mistä hankit tuon 24-60mm f/2.8 DG Sigman? Itselläni olisi laajakulma tai fish-eye objektin hankinta edessä..

Kovin laajahan tuo ei ole, varsinkaan kroppirungossa. Verkkokaupasta tuli tilattua.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee