« Home | Kerrankin asiaa... tai sitten ei! » | Minun Turkuni Vol. 3 » | Minun Turkuni VOL. 2 » | 23h helvetti » | Kuka muukaan mainosmaakari olisi? » | Tiistain kuva » | Tyylikästä nörttikamaa » | Rullaatirullaatirullaa » | Viikonlopusta, sisustamisesta ja kaikesta muustaki... » | Kommentteja... »

mitämitämitä?

hohhoijaa, vaikka tänään väsyttää vähemmän kuin eilen. Iltalehden kannessa on pelkkiä negatiivisia uutisia.
12 hämärää LIIGAOTTELUA, isot rinnat RIESANA, mellakka laivalla, ÄITI POLTTI LAPSET ja itsensä, EROA harkitaan vielä, Näin talttui KULTARYÖSTÄJÄ.

Pitääkö näitä lehtiä sitten lukea? tottakai. Vielä kun keksisi syyn.

***

Blogin lukijamäärä kasvaa, vaikka Blogilistan tilaajamäärät tippuvat. Pitäisiköhän tehdä sissimarkkinointia vai luottaa huomiotalouteen. Blogini taitaa olla murrostilassa. Kuvat vs. teksti. Tämä johtuu kamerakaluston digitalisoitumisesta. Toiset tykkää, toiset ei (Dr. Pepper USA).

***

Tänään olen jo käyttänyt Exceliä ja Wordiä. Edessä on vielä kuitenkin Powerpointilla työskentelyä. Eräs kaveri soitti kerran ja kysyi saanko Publisherilla tehtyjä dokumenttejä auki. Selvitin mikä softa se sellainen on ja sanoin, että en halua. Toivottavasti kerta oli viimeinen.

***

Pitäisi päättää mitä haluaa tehdä isona. Voisiko joku kertoa? Jos olisi ura tai perhe, niin voisi vaihtaa toiseen. Tällä viikolla sain tietää että valmistun. En edes kehtaa ajatella koko asiaa. Koulu tuli ja meni - nopeammin kuin kukaan uskalsi ajatella. Olen siis nyt valmis tapaus.

***
OOPA

Ehkä susta tulee isona pilates-ohjaaja? ;)
Onnittelut valmistumisesta kummiskin, pikkujouluissa nähdään!

"voisko joku kertoa" on (valitettavasti) tuttu tunne.

totesin just maanantaina tarvitsevani henkilökohtaisen päättäjän. sellaisen joka sanois että tee näin, hae sinne, mene tuonne, sun tekee mieli pitsaa, nyt lepopäivä ja tänään ajoissa nukkumaan.
"minä en ole se päättäjä", sanoi kamu.

jos löydät semmosen jostain, kerro mullekin että mistä.

Ai täällä saa kommentoida nykyisin? Hyväkiva. Onnittelut valmistumisesta, sen jälkeen on luonnollista potea vähän aikaa "pitääkö mun nyt tietää mitä tehdä isona" angstia.

Ongelmana on se, että elämäni ei muutu valmistumisen myötä mitenkään. Sama työ jatkuu niin kuin ennenkin. Eikä sitä perhettäkään ole tulossa. Ja ne todistuksetkin sitten vaan postitetaan kotiin. Ehkä nyt pitäisi sitten oikeasti kokeilla sitä oikeaa elämää... :P

Oujees. Valmistuminen on aina niin kauheen työlästä touhua. Meinaan tosiaankaan yhdeksän kymmenestä ei tiedä mitä seuraavaksi.. :/

Pärjää oopa!

Onnea suuresti valmistumisen johdosta! Itelläkin valmistumisen lähetessä tuntui, ettei se "oikea" elämä minua löydä. Niin se vaan on hiipinyt mukaan tuolta takavasemmalta. Työtä ja muuta se nyt sitten on. Ja on kivaa!

yeah, onnea valmistumisesta! harmillisen vähän se toisaalta muutti asioita, ainakin mun tapauksessa. onnea ny kumminki!

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee