« Home | oopa: epätoivoiset HDR-kokeilut jatkuu » | oopa: voi sitä kehun määrää » | oopa: kullitettu trendi » | oopa: hdr-kuvien ihmeellinen maailma » | Ameeba: äitiä ikävä. » | noumann: pro lahkeet » | oopa: konsultin sanat Pintiksestä » | oopa: canonilta uutta » | oopa: All quiet on the western finland » | noumann: lost-junkie »

Ameeba: Hei juontaja, näytä tissit!

Näyttää olevan selviö, että blogien suosio on suoraan verrannollinen tissien esiintymisen määrään. Koska olen yhteisön ainoa naisjäsen, alkavat paineet tissien näyttämiseen kohdistua uhkaavasti tähän suuntaan.

Ei ole muuten hyvä idea. Sen olen kokenut karvaasti tosielämän puolella.

Pitkäaikaisesta poikaystävästä erotessa kiistakapulaksi (pesukoneen, akvaarion ja lemmikkihiiren ohella) nousivat eräät vähäpukeiset valokuvat, joita tyyppi ei suostunut palauttamaan. Exän ollessa töissä kävin avaimineni penkomassa koko kämpän, enkä siltikään löytänyt niitä. Lopulta, noin kaksi vuotta myöhemmin sain kuvat takaisin, exän alettua seurustelemaan. En halua tietää, mihin kuvia oli käytetty siihen asti.

Mitä tästä opimme? Ainakin sen, ettei Pintikseen ole tulossa tissimateriaalia minun suunnaltani.

Siis omasta kokemuksesta voin kertoa, että tissien vilauttaminen blogissa vähentää ainakin Blogilistan tilauksia. Käyntimääriin se kuitenkin vaikuttaa lisäävästi ... siis jotkut käyvät lukemassa blogeja Blogilistan ulkopuoleltakin.

Mutta toisaalta, omassa blogissani ei ole esiintynyt kuvia MINUN tisseistä. Ehkäpä kirjoittajan omien tissien esitteleminen voisi aiheuttaa aika mielenkiintoisen ilmiön.

Pitääpä pistää siis harkintaan ...

Luin juuri suomalaisen journalismin huippujulkaisusta miten amerikkalaisen tutkimuksen mukaan miehet pitävät pienitissisiä naisia fiksumpina. Kun miehet eivät taas halua itseään älykkäämpää kumppania, niin siksi isotissiset naiset ovat haluttuja... siis ainakin tyhmien keskuudessa.

Eräs bloggaaja puhui hieman salakavalasti jo meemistä.. :D

Mulla olis kyllä aika kivannäköiset nämä uudet rintsikat... Ehkä se tissimeemi viikonlopun rientojen jälkeen alkaa! ;)

Tosin tuon rintojen koko ja älykkyys -jutun jälkeen on vielä pakko miettiä, leimaisiko kuva minut vielä tyhmemmäksi :D

MIKSI MULLE EI KOSKAAN NÄYTETÄ NOITA TISSIKUVIA...

Kuka tarjoaa eniten?

No ei, kyseessä on vain pari hassua viatonta rintsikkakuvaa. Ei paljaita boobseja.

Ameeban tissikuvista tarjotaan täysillä julkaisuoikeuksilla vitonen.

designtisseistä?

Mikään ei piristä päivää paremmin kuin tällainen kuuma tissikeskustelu. Muistuttaa asioiden tärkeysjärjestyksestä maailmassa. Mitä taas tuohon rintojen kokoon tulee, niin siteeraan itseäni: "Hyvällä naisella on hyvät rinnat!".

Täten rikon itselleni antamani lupauksen siitä, että koskaan en Pintikseen kommentoi... sillä simpura sentään, eihän näin herkulliseen aiheeseen voi olla puuttumatta :D

Mulla on myös jemmassa Ameeban tissikuvat. Lähtee puolet halvemmalla kuin naapurilla!

Kappas Metsäprinsessa ja vielä käyttänyt html-koodia.. tervetuloa mukaan... niin ja haen ne kuvat huomenna...

Internetissäkö jonkun tissit? Nyt en kyllä usko!

stop teh bullshit, bring on somBOOBS!

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee