« Home | niitty: dippaadai-dappaadei » | Ameeba: linja-autossa on tunnelmaa » | oopa: parasta elämässä ja toisinpäin » | oopa: uusi iPod??? » | oopa: kiireinen viikonloppu » | noumann: myydään levylaukku » | oopa: teknologiaa peliin » | noumann: lost-vaje ynnä vattuloita » | Ameeba: Hei juontaja, näytä tissit! » | oopa: epätoivoiset HDR-kokeilut jatkuu »

oopa: mikä viikkis!

Huh, viikoloppu on nyt ohi - viideksi päiväksi. Lauantai meni tehokkaasti kavereiden seurassa. Onneksi aamulla syöty Engelin aamiainen piti nälän piilossa koko päivän. Ystäväpariskunnan A:n ja P:n luona sain tietää itsestäni kaikkea jännää. Ensin tehtiin 52 kohdan seksitesti, jonka mukaan olen seksiälykäs tai jotain sellaista. Minulla ei siis ole seksuaalisia patoutumia tai vastaavaa.

Sitten päästiin P:n uuden harrastuksen pariin. Numerologia kuullosti lähinnä hauskalta. Minun elämänpolkunumero-or-what-ever on 8, joten etsin parhaillaan tyttöä numero 7. Jos joku ei ymmärrä, niin 7+8=15 ja 15 on rakkauden luku. Ya know? Illalla sitten juotiin brandylonkeroa (Jallua ja Pommacia) hyvässä seurassa. Hauskaa oli, mutta enempää en spekuloi.

Ai niin ja tuo kuva? Nyt kun paljon puhuttu anonyymisuudesta bloggaajien piirissä, niin täräytetään sitten omakuva peliin. Klikkaa suuremmaksi.

Hmm, selaimella kuva näyttää hieman pehmeältä... noh, ehkä siitä saa selvää.

Ei kun se johtuikin Firefoxin skaalauksesta...

Voi hemmetti! Jonkun nettinumerologiasivun mukaan elämänopetusnumeroni on 3 : sydämeni itkee nyt verta! Mutta jos me löydettäisiin joku nelonen mukaan kimppaan...

Mulla oli kun aikoinaan katsoin, 9. ei tuu rakkautta meidän välille. :'(

marinadi:

kolmenkimppa kuulostaa hyvältä.

ajaton:

onneksi!

15:han ei ole rakkauden luku vaan 6, siis pitää laskea eteenpäin: 7+8=15, 1+5=6. ;-)

-P-

Soot jätkä lihonu! Mutta ei se mitään, niin minäkin! :)

aargh, en ole lihonnut, vaan bodannut! ...92kg oli mittarissa ja nyt on about 88kg... bak to the 78 on tavoite.

ma luulen että ne proteiinijuomat on snadisti liioittelua... siinä on vaan aikamoinen ristiriita, laihduttaa, käydä salilla ja vetää protskuja...

Ei kun tässä kasvatetaan lihasmassaa ja pyritään pitämään rasvaprosentti kohtuullisena. Nyt tuo lihasmassan hakeminen on jo loppunut. Raakaa voimaa vaan. Kuukauden päästä alkaa tehorasvanpoltto.

Ihminen tarvitsee myös rasvaa rasvanpolttoon, ettei keho mene säästötilaan. ~80 kg on realistinen tavoitepaino, jos vaan pää kestää.

Numerologinen elämänopetuksen numero on 8.

Numero 8: Etsijä

Suunnitelmallisuus, itsenäinen työskentely ja realistisuus(HAHAHAHA) ovat numero 8 elämänopetuksina. Hänen luontainen optimistisuus(HEHEHEHEEH) ja usko omiin voimiin(*REPS TOTAALISESTI*) saa hänet näyttämään uhmakkaana ja uhkarohkeana. Uteliaisuus ja itsenäisyys tekevät hänestä maailmanamatkaajan, joka tutustuu uusiin ja mieltä kiehtoviin paikkoihin(en erityisemmin pida matkustelusta...). Hän on keräilijä, joka keskittyy mielummin laatuun kuin määrään. Rahan ja omaisuuden kerääminen on yksi tapa kohdistaa omat päämääränsä itselle tärkeisiin asioihin(Itkunsekaista naurahtelua). Ryhmässä hän on johtaja ja työskentelee tuotteliaasti ja aktivoi myös ryhmän tekemään parasta mahdollista tulosta. Tarve saada hankkeet päätökseen ei suo riittävästi aikaa pysähtyä miettimään omaa elämäänsä(?). Elääkö hän elämäänsä muiden avulla tai kautta vai saako itse päätettyä mitä tehdä elämällään?

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee