« Home | Metsäprinsessa: Prologi » | Oopa: Ei kliseitä ilman savua » | Oopa: Minä äänestän » | Oopa: Ketä te ootte? » | Oopa: jotain hieman erilaista... » | Oopa: Cross process -efekti » | Noumann: Kenkiä » | Oopa: LightroomExtras » | Ameeba: muutto strikes back » | Oopa: perjantaiperjantai »

Oopa: Vai että mainonta pilaa politiikan?

Miksi noi idiootit tappelee telkkarissa SDP:n ja Kokoomuksen mainonnasta. Miksi ne eivät voisi tapella vaalilinjoista ja oikeista asioista. Miksi nyt yht'äkkiä mainonta on sotkenut kaiken? Isot ihmiset itkee telkkarissa. Isot ihmiset.

SDP leikki mielikuvilla kivasti ja SAK vielä paremmin. Kokoomus teki taas kivan mainoksen ja veti mukaan Tarja Halosen (ajamassa limusiinilla). Presidentteys ei muuten liity tähän mitenkään. Perkele! kun Halonen kun ei ole enää SDP:n jäsen. Vihreät voisivat tehdä vielä joitan oikeasti provosoivaa mainontaa.

Onneksi keskustelusta siirryttiin näyttämään Korkeasaaren eläinlapsia.

Tunnisteet: ,

Ainakin nämä ovat olleet nk. hauskempia mainoksia, siis verrattuna nk. perinteiseen puoluemainokseen: ehdokas etunimi sukunimi, äänestä numeroa xx, puolue).

Allekirjoittanutta tuo SAK:n poisvedetty mainos ja Oiva Lohtanderin mainio roolisuoritus nauratti ihan kympillä.

Nyt kristillisdemokraatitkin ovat keksineet oivan sloganin, joka naurattaa luultavasti vaalien jälkeenkin, eli "keitä nuo pipopäät on? -ne on niitä kriiistillisdemookraatteja". (Tällä voi leukailla sitten jossain hoppari-bileissä: "jaa, onko täällä kristillisdemokraattien vaalikokous vai?")

Nk. asiasta puhuminenkin alkaa tökkiä, koska likipitäen kaikki valtapuolueet lupaavat ns. hyviä asioita. Eli sitä suurta eroa perinteisen oikeisto-keskusta-vasemmisto -akselilla ei edes esiinny.

Mutta totta on, että alkaa kohta tulla nk. ruokatorvea pitkin ylöspäin koko vaaliähky.

SDP-SAK:n touhut näin vaalien(kin) alla pistää kyllä naureskelemaan. SAK:han nimenomaan ei tue SDP:tä, vaan kaikkia puolueita tasapuolisesti. Yeah, right! Demarileirissäkin kun hätkähdettiin, sinänsä hauskasta mainoksesta syntynyttä kohua, niin johan alettiin peruuttelemaan. Heinäluoman kiemurtelua vaalikeskusteluissa on kyllä ollut hauska seurailla. Pontsit SAK:lle vaalien herättelystä.

Eikö muuten kokoomuksen mainoksessa vaan mainittu, että Tarja varmaankin ajelee limousinella(ja Paavo). Tarjan puoluejäsenyydestä tai sen puuttumisesta ei kait mainittu mitään, vai?

Kiitos jwr. Joo, ei suoraan sanottu Halosesta, mutta kuitenkin aika hyvin viitattiin.

Mulle tulee mainoksesta mieleen, että Niinistö on vaan katkera, kun ei päässyt pressaksi ja limusiinin kyytiin. :D Kohtuullisen uran tehnyt Sauli ajelee vaan Puntolla.

Ja en ole vielä kuullut kenenkään haukkuvan SAK:n mainosta... ja hyvähän se on!

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee