« Home | Oopa: Muotitietoinen » | Oopa: Sänky pääsi kansien väliin » | Oopa: herkkulattea » | Puuro: Coveria ei jätetä » | Oopa: Miksi pitää sählätä? » | Puuro: Bingo! » | Oopa: Kasaria parhaimillaan » | Oopa: Veneilyn riemua » | Noumann: Amy ja minä » | Oopa: On jälleen perjantai »

Noumann: Niksit kehiin

Ruisrock alkaa tänään, ja ainakin viime vuonna portilla oltiin natsimaisen tarkkoja – viinat vietiin pois. Ei kannata tuunata mehutölkkejä (ne puristellaan) eikä tunkea pulloja alushousuihin (kopeloidaan pois). Joten mikä onkaan paras oman juoman salakuljetuskeino? Olen kuullut, että vissypullon korkin saa höyrytettyä auki, jolloin vissyä voi lantrata viinaksilla, eikä mitään huomaa. Aika helppoa, jos osaa.

Mitäs näitä nyt on... Jääteepulloja olen kuullut modaillun viskipulloiksi ja aina kiertää myös huhuja maahan haudatuista viinakätköistä.

Kameralaukkuun olisi kyllä ehdottomasti pitänyt rakentaa nestevetoinen erikoisobjektiivi, mutta jäi tällä kertaa tekemättä.

Eikö klassikko ole ne jäädytetyt kylmäkallet, jotka onkin täytetty viinalla. Samoin ontoksi kaiverrettu ranskanleipä.

Meillä festarijuomissa on käytetty muovipakkauksia. Eli esim. hanaviini pussissaan vaatteiden sisään piilotettuna. Tai sitten minigrip-pussit tiiviisti suljettuna. Käsikopelolla ei ihan heti huomaa.

Myös apteekista saataviin peräruiskepusseihin on muinoin juomaa pakattu, niistä sitä on kätevä imeä :)

Yyh, sun kanssas. Viinaa peräruiskepussista... yyyyhh...

Oopa, älä nyt ole tuollainen! :D

Sehän on siisti ja steriili pakkaus, vahvaa muovia ja se kätevä letku (tosin siitä huomaamattaan imee helposti alkoholia turhankin nopeasti...). Toimi erityisen hyvin hoitsuasujen kanssa :)

Ei varmaan tähän hätään kerkiä tämä ratkaisu avuksi, mutta on olemassa käänteentekevä tuote juuri näitä ongelmia poistamaan.

Toi Beerbelly on aika pro!
Testattu on myös hedelmät, joihin on ruiskutettu viinaa. Toimii loistavasti esim. melonin kanssa, kunhan antaa vetäytyä. Appelsiinit taas vuotavat, ja viina tuppaa jäämään yhteen ylläripalaan.

Meloni on todella toimiva mutta samalla petollinen, alkoholin määrää on äärimmäisen vaikea arvioida :)

itse ilosaarirockissa vuosia käyttämä keino toimii yhä, minigrip-pussit! ;)

Kyllähän se on se meloni, tai sitten tyhjäksi koverrettu patonki. Kylmäkallet ovat vähän riskaabelia, kikka kun on aika vanha (onhan nuo muutkin mutta...)

Viime vuonna ruisrockissa viinat sai kyllä sisään ihan helpoti 1,5 litran limpparipulloissa. Hotellin läheltä postista vain haki pikaliimaa, jonka jälkeen tyhjensi sopivasti limpparipulloa, pisti pirtut sekaan ja korkin sinettiä vähän kiinni liimalla. Eipä noita porteilla katsottu about ollenkaan (yhtenä päivänä ei pulloa edes kaivettu repusta), joten ihan turhaa sitä itketään :) Taitaa pärstäkerroin päteä tuollakin.

-Jorde

NO MITEN MENI???

Piilolasinesteputeli on myös näppärä.

Hitto, piilolasinestepullo! Miksen ole keksinyt tätä aiemmin...

Jaa miten meni? Suuri pettymys. Tarkastus perjantaina oli aivan liian löysä! Kameralaukun väliseinien alla kulki vaikka mitä pikkupulloa vaikka laukkuun jopa katsottin.

Kamerarepun läppäritasku on muuten melkoisesti jemmattu, joten sielähän menisi melkein mitä vain.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee