Oopa: Suolaisia pannukakkuja
Toin tänään töistä pannukakkupannun kotiin. Mainio vehje. Tein suolaisia pannukakkuja amerikkalaiseen tyyliin. Tosin mausteena oli mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, basilikaa ja oliiveita. Herkullista. Seuraavaksi aion tehdä banaanipannareita. Ja muista, että bancakesit tehdään pannulla, ei uunissa.
Äsken tuli Sopranos. Mainoskatkolla varasin matkat Milanoon. Eniten odota ruokaa. Carpaccioa alkuruuaksi, vasikkaa pääruuaksi ja mascarponea jälkiruuaksi. Ruoka huuhdotaan alas kunnon punkulla.
Iltapalaksi voisin syödä vielä...
Äsken tuli Sopranos. Mainoskatkolla varasin matkat Milanoon. Eniten odota ruokaa. Carpaccioa alkuruuaksi, vasikkaa pääruuaksi ja mascarponea jälkiruuaksi. Ruoka huuhdotaan alas kunnon punkulla.
Iltapalaksi voisin syödä vielä...
Tunnisteet: ruoka ja juoma
painonvartijat tulee tykkäämään susta.
Posted by
Anonyymi |
7:34 ap.
Suosittelen maistamaan myös vitello tonnatoa ja tietysti tiramisua. Ne maistuivat vähän erilaiselta joka ravintolassa, mutta olivat herkkua viime syksyn reissulla Milanossa!
Posted by
Anonyymi |
7:50 ip.
"Bancake"... Joo, painonvartijoille takuulla ainakin :D
Posted by
Metsäprinsessa |
10:02 ip.
Lähetä kommentti