« Home | Neiti A: Leikkipoika » | Oopa: Päivän slogan » | Oopa: Hiustuotteiden kehitystyötä » | Neiti A: Onnea iso D! » | hna: Roska päivässä » | Oopa: Innovatiivista ajattelua » | Neiti A: Dumb & Dumber » | Neiti A: Lääkitys kunnossa » | Noumann: Roisin katumusisoi » | Puuro: 2v. pintistä »

hna: Samalla sivulla

Tulipa eilen vilkaistua Hesaria. Valmiina oli taitettuna osio ja kohta, missä "Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) arvostelee viestimiä siitä, että ne osoittavat joidenkin ihmisryhmien voivan huonosti eivätkä kerro, miten hyvin suurella enemmistöllä menee". Niin. Mikä tää suuri enemmistö on? Mistä ne erottaa?

Vieressä oli kainalojuttuna sitten vähän parempiosaisista
porilaisista. Se oli jotenkin osuvaa ja aika julmaakin. Kohtalon ivaa tai mitä ikinä. Matti "Suomen seksikkäin mies" Vanhanen ei ymmärrä, ettei raha ja onnellisuus/henkinen hyvinvointi kulje sitten aina kuitenkaan käsi kädessä. Kuten ei onni rakkaudessa (aina) ja asemakaan.

Torstaina tuli vilaistua puolestaa A-talkia. Peter Tallberg... Miten minä olenkin pitänyt miestä jotenkin ihan perusfiksuna. Mutta eiiii... Tai mikälie sensuuriuhka miehen päänpäällä leijuu, mutta meinasi ihan hihat palaa (ehkä paloi ehkä ei). En ole nyt ihan varma, että ollaanko Peter Tallbergin kanssa samalla aukeamallakaan. Urheilijoilta ei saisi kuulemma pilata kisoja ja tavallaan "niinku" heidän juttuaan ja iloaan. Niin ja useampaa rahakasta diiliä, sanon minä.

Peter Tallberg. Haista sinä nyt huilu noine jorinoittesi. Jos yksin kilpailuhengestä ja reilusta kamppailusta olisi kyse, niin Kiinan omissa valmennusryhmissäkin voisi vaikka vapaasti urheilijat elää omaa privaattia elämää. Ilman uhkaa, että jos alkaa kesken (moni vuotisen) valmennuskauden seurustelemaan, niin saa (etenkin naiset) kenkää koko ryhmästä, että menettäisi mahdollisuuden osallistua niihin halavatun kisoihin, ilman karkoitusta omaan kylään, jonka silmissä heillä ei ole enää sijaa ja... siinä ole mitään onnellista loppua. Jos kyse olisikin vain rehdistä urheilusta ja urheilijoiden ilosta urheiluun.

Mahtaakohan Peter Tallberg äänestää, koska juttu kaiken kaikkiaan kuullosti ihan jonkun teinin logiikkaan pohjautuvalta: "no kun on niinku tosi tylsää, että tää olis politiikkaa, kun ei tää niinku oo ja siis musta ei aina pitäis sotkee politiikkaa ja tää on siis ihan eri juttu kun joku politiikka ja mua ei silleen kiinnosta politiikka niinku tässä ja kuitenkin pääasia olis niinku ett kaikilla olis vaan kivaa. Ja kyll Kiinakin niinku tahtoo kaikille hyvää ja kyll se musta niinku silleen on kuitenkin ett ne tahtoo olla kivoja".

Che rottura di palle. Mun pallit hajoaa.

Tunnisteet: ,

Siis mitä se Tallberg sanoi? Jäi hiukan epäselväksi. Taitaa tuo ajatus laukata siellä hiukan nopeampaa kuin sormet ehtivät kirjoittaa.

No se sanoi useasti suunilleen: "Kyllä Kiina avautuu enempi myöhemmin, ja kyllä se varmaan tahtoo avautua ja parantaa ihmisoikeuksia ja kyllä minä ainakin uskon niin ja olen optimisti, koska kyllä Kiina varmasti avautuu". Se oli pitkälti kuten se lopun teini-vertaus. Vaikea selittää kun on niin ympäripyöreää lätinää.

JA urheilijoiden iloa ei saa pilta, vaikka muutama pari miljoonaa kiinalaista kärsisi vankiloissa pelkästä ...Cosmopolitin lukemisesta.

Ju nou.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee