« Home | hna: Kun myymämies on Oikea » | Neiti A: Elämän tanssi » | Metsäprinsessa: Björk! » | Neiti A: Top 3 uutiset » | Neiti A: Yksi rommi rusinalla, kiitos! » | hna: Viikon verkkokauppa » | hna: Viikon seivaaja » | Neiti A: Joku saa musta vielä hyvän vaimon » | Neiti A: No kyllon komiaa » | Oopa: Taas vierähti vuosi »

Neiti A: Go, Viking, go!

Yllätyimme (Noumann ja hän itse) tuossa taannoin, kun sinne Tukholmaan risteilimme, että härrekyyd, siellä laivallahan voi olla ihan kivaa! Ja vieläpä ennen sitä, kun on kolmen promillen humalassa.

Odotukset laivareissun suhteen eivät olleet huipussaan, sillä Viking Linen paatti nyt oli vain... no, keino päästä vastarannalle. Menimme buffetiin vähän naureskellen, että jepjep, siellä on taas ne graavilohet, lihapullat ja suklaamousse, että pitääpä sitten kitata viiniä lopun rahan edestä, mutta mitä vielä! Sinne päästyämme kirmailimme ympäriinsä kuin pikkulapset, sillä jokaiselta linjastolta löytyi jotain erilaista syötävää. Siis erilaista ja syötävää, ymmärrättekö? Eikä hanaviiniäkään juodessa tarvinnut irvistellä. Jesh, pointsit kotiin Viikkarille!

Siitä siirryimme sitten mukavassa nousuhumalassa tax freen puolelle, ja Vikingin laivoissahan ne ovat olleet aina enemmän tai vähemmän kämäiset. No siinäpä sitten suu auki katselimme ympärillemme, kun tax freetä oli uudistettu niin, että heikompaa olisi huimannut. Nyt kaikki vaatteet, tuoksut, viinat ja karkit olivat samassa tilavassa myymälässä. Ja mikä kummallisinta, hyllyiltä löytyi muutakin potentiaalista ostettavaa, kuin kahta viimeksi mainittua. Oli kuulkaa Marimekkoa ja Iittalaa hyllyt väärällään, We:n ja Paul Frankin vaatteita ja sitä rataa. Voi sitä äimistelyn määrää!

Näiden edellä mainittujen uudistusten lisäksi sinne on kuulemma tullut sellainen tapas-baari, josta saa lasin viiniä ja kolme valitsemaansa tapasta kahdeksalla eurolla. Eikä tässä vielä kaikki. Juuri nyt Vikingin laivoissa on meneillään hyttiremontit. Niiden valmistuttua onkin lähes koko laivojen sisäpuoli laitettu uusiksi. Mahtaisaa! Suosittelen ehdottomasti ja vilpittömästi.

Sen sijaan en suosittele, että varaatte sen halvimman Q2-hytin, edes hyttirempan jälkeen. Se nimittäin sijaitsee autokannen alapuolella ja sinne löytäminen vaatii kartan lukua. Siellä ei ole vessaa eikä suihkua, sillä nämä mukavuudet sijaitsevat käytävällä. Bonuksena oman sänkynsäkin saa pedata itse, mutta tätä toimintoa ei mahdu suorittamaan, jollei toinen istu nurkassa hytin ainoalla tuolilla. Tällaisen hytin varanneiden on syytä varautua koko yön jatkuvaan kreisibailaamiseen, koska kännissä ei enää huomaa kuinka karsea hytti on. Tai ainakin sitä voi toivoa. Ja aamulla kolmen tunnin yöunien jälkeen onkin sitten valmiina koko päivän kestävään kaupunkimaratoniin, kyllä vaan.

Tunnisteet: , ,


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee