« Home | Puuro: Pyöräilyhanskat palaa » | Oopa: Olen rikollinen... » | Puuro: Liskojen yö » | Oopa: Tarvitsetko akun tai patterin? » | Neiti A: Tekopeniksen kosto on karmea » | Oopa: Ilmoituksia... » | Oopa: Millainen on kamerasi ääni? » | Neiti A: Puhuttava uudistus » | Neiti A: Ketä sinä haluaisit suuteloida? » | Puuro: Timanttinen Duo »

Neiti A: Toimittajat, hankkikaa elämä

Minua vituttaa suunnattomasti iltapäivälehtien tapa tarttua jokaiseen käänteeseen Tanja Karpelan elämässä. Ja siis tähän elämään kuuluvat olennaisesti kampaukset, vaatteet, sairauslomat, elämäntavat ja vapaa-aika.

Että kun nyt sitten entinen missi ja muutenkin näyttävä nainen on jollain konstilla onnistunut keplottelemaan itsensä eduskuntaan, niin totta kai hänen uskottavuuttaan pitää romuttaa tarttumalla jokaiseen tyhjänpäiväiseen aiheeseen joka hänestä saadaan revittyä. Ja hän kun ei nyt kuitenkaan ole sieltä tyhmimmästä päästä kansanedustajia.

Tässä alkaa jo herätä kysymys, että kuinka Leena Harkimon tai Satu Taiveahon tukka voi? Ja mitä ne muut hempukat siellä oikein pitävät päällään? Ihan sama, ei kiinnosta, kun meillä on Tanja.

Antakaa nyt jumalauta sen jo olla! Jos ette keksi muuta täytettä sivuillenne, niin ehkä on aika vaihtaa työpaikkaa.

Tunnisteet: , ,

No jaa-a. Tanja nyt on kuitenkin aika oma-aloitteisesti myös tarjonnut lehdille haastatteluja ja mm. lähettänyt tekemisistään tiedotteita. Huolestuttavampaa on minusta se, että tällaiset jutut kuin mitä linkeissäsi oli, voidaan missään mediassa luokitella kategoriaan uutiset, nuohan pitäisi kaikki löytyä jostain viihdeliitteestä. Vähän sama kuin se, että lätkäottelujen lopputulokset olivat Hesarin nettisivuilla MM-kisojen aikaan isompi uutinen kuin kansanedustajien rahoituksen yrityskytkökset.

Juu, tiedän, että Karpela on myös ollut aktiivinen myös itse, mutta tuskinpa hänen eduskunta-avustajansa on jokaisesta uudesta tukkalookista lähettänyt tiedotetta medioille.

Hänestä on tullut iltapäivälehtien suosikkihömppäpoliitikko, jonka jokaisesta tukanheilautuksesta pitää kirjoittaa juttu.

Miksi, MIKSI?!

Ja samalla ne oikeat asiat ja uutiset jäävät näiden "ooh, miltä se nyt taas näyttää" -juttujen jalkoihin.

Olen samaa mieltä. Kun viimeksi näin kommentin Karpelan hiuksista, ajattelin että eikö meillä oikeasti parempaa uutisoitavaa ole. Toki on ihmisiä joita ne hiukset kiinnostavat, mutta on se mielestäni väkisin väännetty juttu.

Musta Karpelalle pitäisi antaa palkinto rumasta tukasta. Jos se voisi vielä lihoa muutaman kilon, musta tuntuisi huomattavasti paremmalta.

Toimii paremmin kuin päivähoitouudistus.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee