« Home | hna: Katsomisen arvoinen » | Oopa: Olipa juhannus! » | Neiti A: Olen lomalla » | Oopa: Vuoden hanurein markkinointiteko » | Neiti A: Ohi maalista » | hna: Marit ja mekot » | Oopa: Paparazzi » | Puuro: Pomon asialla » | Neiti A: Down by the meininki » | Neiti A: Tukka hyvin, kaikki hyvin »

Noumann: Terveisiä Sonarista!

Juhannus meni Barcelonan lämmössä ja Sonar-festareiden hyvästä annista nauttien. Olin todella yllättynyt toimivista järjestelyistä, sillä ne nyt eivät ehkä tule ensimmäiseksi mieleen kun miettii festareita Espanjassa. Kaikki sujui todella mallikkaasti: ohjelma oli pahimmillaan ehkä vartin myöhässä, bussikuljetukset keskustasta iltatapahtumaan kulkivat varmasti kuin potkukelkka eikä jonottaa tarvinnut kuin baaritiskille. Ehkä parhaiten organisoidut festarit missä olen ollut. Saman totesi eräs kotimainen dj, jonka kanssa tuli otettua parit bisset paluulennolla.

Ja jos nyt esiintyjistä voisi jotain mainita, niin suurin yllättäjä oli dj A-Trak. Aivan loistava setti! Muita mainioita olivat vaikkapa Goldfrapp, Soulwax, Yelle, Boys Noize ja Miss Kittin. Yksi pahimmista pettymyksistä oli Suomeen elokuussa tuleva Hercules and Love Affair: keikka oli aivan kammottava. Miksaaja taisi nukkua, eikä laulajien karismalla (saati äänellä) voi kehuskella. Samoin iki-ihana Roisin Murphy veti aika synkän keikan. Kuvia löytyy vaikka täältä.

Ai parit? :) En ymmärrä miten kykenit enään nauttimaan mitään alkoholia kotimatkalla, mulla oli ihan superheikko olo jo illan (ja yön ja aamun) anneista. Ja kengät oli märät kotiin asti :)

Olen samaa mieltä, että oli tosi hyvin järjestetty tapahtuma. Oikeastaan niin hyvin, että en olisi varmaan älynnyt edes ajatella organisaation sujuvuutta jos et olisi huomauttanut siitä! Niin se on että hyvä työ jää usein näkymättömäksi. Mutta olen kyllä ennenkin pannut merkille, että Barcelonassa järjestelyt pelaavat, tai ainakin niinden eteen on nähty kunnolla vaivaa, kun kyse on juhlimisesta, oli sitten kyseessä kaupungiosien omat fiestat tai koko kaupungin La Merce. Asiat ovat siellä oikeassa tärkeysjärjestyksessä! :)

No ihan muutama olut (ja punkku) vaan! Piti kyllä nukkua koko lento mutta ei siitä tullut mitään.

Ja toi on ihan totta, järjestelyjen puutteet huomaa heti. Ja sitten kun kaikki toimii, niin siihen ei edes kiinnitä huomiota. Ruisrockin kaaosta ja pitkiä, pitkiä jonoja odotellessa.

vastenmielisin blogi mitä internetistä löytyy. lopettaisit.

Mistä noita "anonyymejä" oikein sikiää? Tämänkin neropatin argumentointi hipoo täydellisyyttä! Pistää oikein harmittamaan kun tuollaisille on interwep-yhteys suotu.

Tämän vuoden aikana blogiin on saavuttu noin 10 000 kertaa hakukoneiden kautta. Näistä kävijöistä reilu 8% etsi tietoa filmikauppa-hakusanalla. Kyseinen pulju (ilmeisesti edesmennyt?) taas möi aikuisviihdettä.

Nyt ymmärrätte, miltä tuntuu saada tietoa Barcelonan festareista, jos yrittää tilata kovan luokan...

Vähän sama jos yökerhon tanssilattialla käteen iskettäisiinkin Tangomarkkinoiden esite...

Joo, ällöä! Hyi!

Nii hei Anonyymi, oliko toi lopettamistoive kohdistettu minuun vai koko blogiin?

Ihan sama, ei me lopeteta! Buahhahahaa.

Hassua että tämäkin kyseinen anonyymi sitten lukee blogia ja viitsii ihan kommenttilaatikkoon asti... Lienee joku niskan takana linkkarin kanssa pakottamassa.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee