« Home | niitty: 1984 > 2006 » | oopa: Digitekniikalla se on nopeaa » | oopa: Minun Turkuni vol. 5 » | oopa: huomenna on vuosi uusi » | oopa: Brittikomediaa parhaimmillaan » | oopa: Siitä dietistä! » | Oopa: Kännykuvia pitkästä aikaa » | Pintaliito hiljenee Joulun viettoon » | Trendit ovat hip » | Minun Turkuni VOl. 4 »

niitty: When everything I'll ever do I'll do for you

Jos 1984 > oli toista, niin tässä jotain muuta.

Tänään olen kuunnellut mm. seuraavat kappaleet (ja suosittelen siten myös sinulle):
- Trans X - Living On video,
- Lipps Inc - Funky Town,
- Pet Shop Boys - It's A Sin (WHOA mikä intro, pakko kuunnella täysillä),
- Human League - Dont You Want Me,
- Roxette - The Look,
- OMD - Enola Gay ja
- Bill Medley & Jennifer Warnes - The Time Of My Life.

Söin äsken eilistä vuohenjuusto-broileri-pesto-lasagnea. Oli todella hyvää, vaikka itse teinkin.

NIITYN ANTIMET -lasagne (neljälle)
- 400g hunajamarinoitua broileria,
- 150g vuohenjuustoa,
- 1 paketti tavallista Koskenlaskija -juustoa,
- puolipurkkia vihreää pestoa,
- 1 litra maitoa,
- 9 lasagnelevyä
- 1-3tl rouhittua mustapippuria,
- 3 rl voita ja
- 3/4 dl vehnäjauhoja.

Paista broilerit. Valmista juustokastike; kiehauta jauhot n. 2 ruokalusikallisessa voita, lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Lisää Koskenlaskija ja sekoita kunnes se sulanut joukkoon. Anna kuplia kevyesti, lisää pesto ja mustaapippuria maun mukaan. Voitele lasagnevuoka ja kaada juustokastiketta pohjalle. Laita seuraavaksi 3 lasagnelevyä alimmaksi, kaada päälle juustokastiketta ja ½ broilerista. Laita vuohenjuustosiivuja (n.75g) edellämainittujen päälle. Tee toinen identtinen kerros ja lopuksi laita jäljelle jääneet 3 levyä päällimmäiseksi. Päälle juustokastiketta. Paista 200 C uunissa noin 45-50 minuuttia. Anna vetäytyä 5 minuuttia. Tarjoile Rucolan ja leipäjuuston kera, juomaksi esimerkiksi miedonmakuista valkoviiniä.

Bon apétit;
- niitty


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee