« Home | oopa: Turun torilta » | puuro: sunnuntaisymppistelyä » | Oopa, optimismi ja onni » | oopa: keikat TOP5 » | oopa: minä en muuten kaljuunnu » | oopa: S+arck hallitsee » | Ameeba: humala puhuu » | niitty: Kulttuuriteko isolla D:llä » | niitty: kivaajännääoutoo » | oopa: taidetta selaimiin »

Ameeba: harvat meistä on rautaa

Minulla on monenlaisia kammoja, mutta hammaslääkäripelko ei liene yksi niistä. Tänään otin hammaslääkärissä hieman liiankin rennosti: olin aivan puoliunessa, tai oikeastaan taisin torkahtaakin pari kertaa. Hammaslääkäri joutui useaan otteeseen huomauttamaan tokkuraiselle potilaalleen "voisitko avata suuta vähän enemmän". Kun lääkäri pyysi kääntämään päätä oikealle, käänsin tietysti vasempaan. Uneliaisuuden takia en myöskään kauheasti kiinnittänyt huomiota siihen, mitä hampulääkäri legojeni parissa touhusi. Neljänkymmenen minuutin kuluttua sain käteeni peilin, avasin suuni ja tyrmistyin. Tässä vaiheessa kerrottakoon asiasta tietämättömille, että minulla on raudat. No, nyt suussa oli vähän enemmänkin tavaraa. Rautoihin on viritetty kummallinen kumilankaviritelmä. Sen funktio on kuulemma hampaiden välisten rakojen pienentäminen. Arvattavissa on kuinka supernörtiltä nyt näytän. Kotiin tultuani havaitsin tuskallisesti myös sen, että minkään pureskelua vaativan syöminen ei tule kysymykseen. Soppadieetti kutsuu.

Onnittelut kaikille, jotka ovat tajunneet hoidattaa hampaansa kuntoon lapsena. Ei tarvinne mainita, millaisella kaiholla odotan sitä päivää, kun nämä keskiaikaiset kidutusvälineet poistuvat suustani. Kumilankojen kiristäessä hammaskalustoa kiristyy kummasti hermokin. Nyt ei lohduta edes se, että jotkut pojat pitävät rautoja söpöinä.

Ohh, joku muukin harrastaa hammaslääkärissä torkkumista?!

Koska vastaanotolla on useimmiten kurjaa ja kivuliasta, voi mielipahaa minimoida seuraavasti:
1. Varaa aika vapaapäivän aamuun
2. Valvo edellinen yö
3. Mene välittömästi vastaanoton jälkeen kotiin nukkumaan
>>> Hammaslääkärissä käynti sujuu Ameeban kuvaamalla tavalla: olo lekurin käsittelyssä on mukavan unelias ja välinpitämätön. Mahdolliset jälkisäryt katoavat nukkuessa, ei tarvitse napsia tabuja.

Toimii kuin orava.

Mä kävin aikoinaan sellaisella hamppislääkärillä, joka hoitaa ongelmalliset pelkotapaukset. Se oli mainio.

"Nyt puhalletaan ihan varovasti ilmaa suuhun. Sano jos sattuu."

Katossa oli muuten rauhoittavia alppimaisemia.

Turussa on kuulemma hammaslääkäri kuka erikoistunut kivuttomaan operointiin.

Itse pelkään hammaslääkäriä ihan hirveesti.

Mulla oli kakarana hampaissa enemmän reikiä kuin sveitsiläisessä juustossa ja rautahampaissakin on pari kolme reikää. Koskaan en oo kuitenkaan rautoja tarvinnu, ja kalusto on periaatteessa erittäin hyvässä kunnossa. Yks kaveri harjaa kerran viikos ja purukalustossa ei oo reiän reikää. Harjasin ennen 2 kertaa päiväs ja nyt vaan 1 kerran päiväs ja silti on reikiä. Ei oo reilua ei.

Avovaimolta poistetaan tänään viisaudenhammas, mä jännitin sitä viime yön niin paljon, että näin painajaisia ja nyt olen ihan väsynyt. Empatia sucks, varsinkin kun hän ei ole operaatiosta moksiskaan.

Ymmärrän pointin, mutta kuten sanoit, on se parempi ja kuvaavampi kuin moni muu luettelemasi. Ja tyttö/poikaystäviä on vaan teineillä.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee