« Home | oopa: S+arck hallitsee » | Ameeba: humala puhuu » | niitty: Kulttuuriteko isolla D:llä » | niitty: kivaajännääoutoo » | oopa: taidetta selaimiin » | puuro: tietoisku » | oopa: minä tykkään silmälaseista » | oopa:w+k = leijona hyllyssä » | Ameeba: pannukakkua ja veripalttua » | niitty: himo »

oopa: minä en muuten kaljuunnu

Pienistä asioista huomaa, miten pojasta alkaa tulla mies. Toisaalta minusta ei taida miestä saada koskaan. Mitä tapahtuu kun dokailu vaihtuu lasilliseen, kyltymätön into kyynisyyteen, skeittaus sauvakävelyyn, vastuuttomuus vastuuseen, runkkailu masturbointiin maanantaisin, väsymättömyys väsyneisyyteen, kaksi päivää kahteen, tytöt naisiin, maanantaikänni masennukseen, turvallisuuden tunne turvottamiseen?

Pienistä asioista sitä tajuaa paljon.

Ehkä hieman samaa pohti Timo. Tervetuloa mukaan. Minulla graffitit vaihtuivat kaljamahaan.

Rauhotu. Me ei kuolla koskaan.

Me rokataan ikuisesti!

Pojasta tulee mies ohimennen, ja se matka on hauska. Matka naiseksi taas .. no, se on vaan tehtävä. Kerronko, miten kivulias se prosessi on? Haluatko että kerron? Kerron silti.

Tytöt voivat hillua, mutta naisen täytyy hoitaa itseään. Hoitaminen aloitetaan yleensä ihosta, ulkoapäin. Nainen näet tietää jo, että kauneus ei todellakaan tule sisältä.

1. Iho
Ihoa täytyy varjella rypistymiseltä. Varjelu kannattaa aloittaa aikaisin, viimeistään 25-vuotiaana, kuten minä, ja myöhästyin silti. Siis piiloon auringolta, solariumkortti roskiin, aurinkopuuterin tilalle tasoittava mattajauhe. Tumma iho on kaunis, punavalkoinen ruma, mutta valkoisena täytyy mennä sillä aurinko tappaa.

2. Iho 2
Tupakka pois, vaihda viini vedeksi ja suklaa rusinoihin ennen kuin olet itse sellainen.

3. Iho 3
Ole positiivinen, koska norsunvittunaamaiset kuolevat nopeammin - ja rumina.

4. Saparot
Tyttö voi söpöstellä ja käyttää saparoita vaikka päivittäin. Saparot ovat kätevät, hiukset pysyvät pois silmiltä ja samalla tyttö on niiiin sulkku.
Söpöys on ihanaa. Mutta jos nainen sitoo tukkansa saparoille, se on lähinnä surullista.

5. Puheet
Tyttö puhuu totta, nainen valehtelee.

6. Äiti
Lapsen saaminen ei sinällään naiseuta vielä ketään. Monasti se kuitenkin määrittelee perseen koon, joka taas on ihan hyvä naisen mittari. Tyttö ei voi olla isoperseinen.

7. Parisuhde
Sitoutuminen vanhentaa hyvin nopeasti. Välttäkää sitä.

8. Tyttö on aina pieni
Nainen pukeutuu pillifarkkuihin siitä huolimatta, että verenkierto jaloissa tyrehtyy ja jalkoihin sattuu. Tytölle samat farkut liukuvat jalkaan heittämällä. Tytöllä ne jopa lököttävät - söpösti, tietenkin.

9. Nainen on aina iso
Nainen on minimissään medium, eikä koskaan miinus vaan aina reilusti plus. Tyttö on miinus silloin kun haluaa.


10. Einesseksi
Sillä hetkellä, kun tyttö huomaa vaihtaneensa lappubikinit rohtuneiden nännien hoivaamiseen, huulikiillon vaseliiniin ja hyvät hoidot seinän takana kuorsaavaan (yhteen) mulkkuun, on jo myöhäistä. Tyttöyttä ei saa takaisin. Mies voi aina leikkiä poikaa runkkailemalla julkisilla paikoilla ja hieroa pelikonsolilla peukalot vereslihalle, mutta naiseus - se tulee jäädäkseen.

11. Mairittelu
Kun Kari Salmelainen sanoo telkkarissa, että voi jee, ompas meillä ihanat tytöt täällä tänään, saa hän huoneellisen maalaismummoja pissaamaan välittömästi alleen. Spontaani pojittelu voi sen sijaan olla hyvinkin vaarallista.

Naisen elämässä kuukautiset ovat kaksivuotiaita, krapula elämänmittainen migreeni ja suihinotto silkkaa einesseksiä.

Kiitos tästä mahtavasta vuodatuksesta. Nyt ymmärrän asiat eri kantilta. Kiitos.

Rehellisyys maan perii. ;)

Otetaan lounas, vaikka Blankossa, ennen kuin lähdet, joohan.

Joo! (vaikka en kyllä tiedä kuka olet...)

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee