« Home | oopa: one hour photo » | Ameeba: possessiivisufliksin liittyminen agenttipa... » | oopa: ihminen etsii asuntoa » | puuro: viherpeukalo hymistelee » | oopa: blogimaailman Ronadinho » | oopa: 2.linja ja hyvä fiilis » | Ameeba: sunnuntai on sun » | oopa: blogaajien kourissa » | niitty: so 18. » | oopa: Annikista aamupalaan, aamupalasta alkoholiin »

oopa: vitun savitakkiässät

Tämäkin jutun voi käsittää monella tavalla. Yleensä ne kaksi vartijaa tarkoittaa äFPeeäSsän savitakkiässiä retuuttamassa ihmisiä. Lakia ei noudateta, riveleistä kiinni ja ihmiset ulos.

Asioita verrattain läheltä tarkastelleena, tiedän, että vartijatkin on ihmisiä ja saavat turhaa paskaa niskaan. Ei ole heidän vika, jos joku käskee ylläpitämään kuria ja järjestystä. Työt on tehtävä... Ylilyönteihin toki on helppo sortua, sen verran stressaavaa duunia se on. Mutta missäpä duunissa ei ihminen virheitä tekisi, varsinkin kun kokoajan vittuillaan, syljetään päin ja uhitellaan, joskus jopa käydään käsiksi. Ja kaljoitetlevat nuoret ovat kuulemma pahimpia, pullistelevat, vittuilevat ja ovat olevinaan. Prekele, kasvaisivat kotona.

Niinhän se on, mutta miksi sitten ongelmat tuntuvat kasaantuvan yhden firman niskoille? Kai se sitten on ongelma, jos aikuinen tyttö juo oluen junassa, niin pitää kurkkuun tarttua. Tai miten ne graffitimaalareiden murtuneet niskanikamat yms.?

KO. firmaa on myös syytetty laittoman henkilörekisterin ylläpitämisestä yms. Ei mullakaan ole vartijoita vastaan mitään niin kauan kun lakia noudatetaan.

"Eniten ongelmia aiheuttava ryhmä ovat kaljakassien kanssa liikkuvat nuorisojengit, mutta joukossa on myös aikuisia ihmisiä"
Olutta nauttiva aikuinen ihminen on lähes yhtä uhkaava kuin liputta matkustava... En tiedä itse kumpaa pelkäisin enemmän.

Idiootteja löytyy varmasti molemmilta puolilta, sekä FPS:n henkilökunnasta sekä näistä nuorisojengeistä (puhumattakaan näistä aikuisista ihmisistä) mutta väitän silti että FPS:n vartijoiden normaalikäytös on keskimääräisesti uhkaavampaa kuin olutta junassa nauttivan ihmisen... Ja tällaisessa tapauksessa se omakin uhkaavuus löytyy hämmästyttävän nopeasti.

En tiedä kys.om. yritystä, mutta ehkä heillä on valintaperusteina agressiivisuus tms. Keskimääräisesti vartijat ovat kuitenkin ihan jees, ja valitettavasti tuollaiset artikkelit yleistävät ongelmat helposti koko alaa koskeviksi. Varsinkin kun yritystä ei mainita nimeltä, vaan puhutaan "turvapartiosta joissa on vartijoita".

Ja kyllä mua henkilökohtaisesti jännitti metrossa, kun vieressä istui narkkeja jotka mieti mistä rahat seuraavaan satsiin. Taisin tehdä postauksenkin asiasta tänne..

Ja faktafactum on, että ei mua ainakaan ole vielä ykskään vartija tullut hätyyttelemään sitten teini-iän, silloinkin vika oli itsessä ja lapsellisuudessa / seikkailun halussa ja siinä kaljakassin sisällössä.

En kannata väkivaltaa, mutta kannatan järjestystä ja sen ylläpitoa.

Suora lainaus FPS-vartijan puheesta: "MÄ EN VITTUILE SULLE, MUTTA VOITKO VITTU NYT POISTUA ALUEELTA."

Kun harmittoman oloinen kaveri kysyi rauhallisesti, että onko pakko vittuilla.

dear Oopa, you missed my point.

Mun sisällä kiehuu niin paljon vihaa....

Ymmärrän kyllä toisenkin puolen jonka hra Niitty otti esille. Voin kertoa toisenkin suoran lainauksen FPS:n vartijalta, jonka jälkeen ainakin mulla on ollut vaikeuksia muistaa tuota mainittua toista puolta.

Kysyessäni vartijalta miksi tarrasi riveleihini kiinni ja lähti raahaamaan kohti junan ovia, vastaus oli: "Koska sä huusit". Tilanteessa jossa ääntäni korotin oli vartijaan etäisyyttä yli metri, ja istuin paikallani. Uhkaavasti.

Hanna, mutta onko se niin etta nyt pidat KAIKKIA vartijoita agroina vai vain ton firman tyyppeja? Ja miksi huusit vartijalle, vaikka matkaa olisi ollut 5 metria, uskoisin etta puhe olisi kuulunut?

Syy miksi olen kovasti pro-vartija, on se etta kummatkin veljet sattuu olemaan tata paljon parjattua kansaa. Kummatkin on valmistunut aikoinaan viestinta-alalle, mutta kun toita ei ole kotopuolessa ollut tarjota, ovat sitten ainakin toistaiseksi paatyneet tekemaan kys.om. duunia.

Ja kummatkin on kylla varsin mukavia miehia, ja tiedan, etta karsivat koska joutuvat tyossaan jatkuvan halveksunnan ja inhon kohteeksi. Vaikka tekevat vain tyotaan. Onko se oikein mitavittuha. Kysyn vaan. Etta siks tansortin yleistaminen pistaa mulla sapen kiehumaan.

Niitty, siksi, koska parivaljakon toinen osapuoli nosti uhkaavasti istunutta ystävääni ilmaan kauluksesta naapuripenkissä. Kaikki tämä siksi, koska kaksi meistä joi olutta. Kaikki tämä ilman mitään ennakkovaroitusta tai puhuttelua.

Kuten aiemmin sanoin, varmasti molemmilla puolilla on idiootteja, mutta on vaikea olla ystävällinen ja tyyni jos ensimmäinen kontakti "asiakkaaseen" on väkivalta ja asenne kaikkea muuta kuin oikea.

En suinkaan ajattele kaikista vartijoista näin. Siksi olenkin koko ajan maininnut nimenomaan FPS:n vartijoiden toimineen näin. Ne, joiden työasuissa lukee yrityksen ja työntekijän nimi, ja jotka hoitavat duuninsa kuten pitää, saavat kaiken kunnioitukseni. Ei ole herkkua duunia se.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee