« Home | oopa: nyt se sitten löytyi... » | oopa: sm-biljardia » | Ameeba: nami nami » | puuro: pukuprobleema » | oopa: lordin juhlissa » | puuro: mies ja maali » | oopa: vielä hieman euroviisuista » | Ameeba: lost & found » | oopa: harrin nakilla » | Ameeba: kuin kaksi marjaa »

niitty: BODYMOVING


Saliharrastukseni sai alkunsa viime joulukuussa, puolivahingossa. Olin jo pitkään miettinyt, että kasvavalle mahalle "tarttis tehrä jotain". Kun sitten puolihuolimattomasti mesessä tokaisin asiasta Oopalle, kannusti hän minua mukaansa samalle salille jossa itsekin kävi. Kiitos seurasta, sillä varsinkin alussa harrastaminen on aina hankalaa.

Helmikuussa aloitin veljeni tekemän nelivaiheisen ohjelman, jossa on oma päivä jaloille, rinnalle, käsille ja hartijoille/selälle. Tavoitteenani oli ensi jouluun mennessä nostaa penkiltä vähintään 100 kiloa, mutta yllätyksekseni edellämainittu nousi jo perjantaina. Nyt tavoite jouluksi on nostettu 130 kiloon, sillä ilman tavoitteita ei saavuteta tuloksia.

Painoni on pudonnut hieman, mutta housukoko sitäkin enemmän. Vanhat T-paidat kiristävät vihdoin oikeasta paikasta, mutta silti ei voida puhua vielä kaappiintumisesta, pikemminkin kauan kadoksissa olleiden hartijoiden löytymisestä.

Kesäksi olen kaavaillut jalkapäivän korvaamista aerobisemmalla harjoittelulla. Ja kun minua viimeviikolla pyydettiin jalkapalloiluporukkaan, olin tottakai hirmu innoissani. Pitää vain muistaa ottaa nappikset huomenaamulla mukaan ja tiistaina toivoa poutaa.

Kaiken edellämainitun kerron vain siksi, että monesti ja monesta tuloksia tulee liian hitaasti jos ollenkaan. Se ei kuitenkaan ole totta, vaan pyrkimällä määrätietoisesti kuntoon ja pitämällä unelmista kiinni, voit aloittaa Kesä2007 -kuntoon urakan nyt, ensivuonna tähänaikaan on jo myöhäistä!

Ps. Kun liikkuu riittävästi, voi syödä mitä tahtoo t: Karkkipussi77

Sä vetäydyit... tosin kahdessa kuukaudessa ehtii vieläkin tiputtaa 10kg... vaikka kahdesti... ;)

Laihduttaminen tekee elämästä helvettiä, mieluummin kannattaa kuntoilla, siitä tulee helvetin hyvä fiilis ja kilotkin karisee ilman jatkuvaa nälkää.

Laihduttaminen on kokonaisuus ja kuntoilu yksi osa sitä. Laihduttamiseen liittyy myös ruokavalion tarkistaminen, joka ei välttämättä tarkoita paasto tyyppisiä ratkaisuita.

Onnea! Tämmöisiä lukisi mieluusti enemmän.

Voisko tänn sun veljen kehittämän ohjelman saada yleiseen jakeluun? Pömppömahaa kiinnostaa.

Hieno suoritus, harvalla kestää kantti.

Soittelin veljelle ja kysyin luvan julkaista ohjelma. Naputtelen sen Pintikseen, kunhan illalla joudan.

Pitää kuitenkin alleviivata, että tulokset eivät synny vetämällä lonkkaa. Viikon flunssaa lukuunottamatta olen käynyt salilla JOKA VIIKKO vähintään kolme kertaa. Ja niinä viikkoina kun käynti on jäänyt kolmeen, olen seuraavalla viikolla käynyt viidesti. Läheskään aina ei huvita tai muka "ehdi", mutta kun laiskottelu ei ole vaihtoehto, on salille helpompi/pakko mennä.

Olisi kiva nostella penkkiä kun olisi olkapäät... saisikohan titaanista sellaisia uusia...

Ameeba kirjoitti: Laihisprojekti on aivan jäissä, mutta olen tajunnut ongelman olevan kenties enemmän korvien välissä kuin muualla. Ehkä lakkaan itseni piiskaamisen ja omaksun lapsuudenidolini Katto Kassisen asenteen. Totean siis olevani ihmeellisen viisas ja kaunis, parahultaisen paksu nainen parhaassa iässään.

En halunnut saada sua enempää hulluksi.... ;)

Menee ohjelman postaus huomiseen, sillä tultuani salilta kokkasin aimosatsin kanaa ja nuudeleita. Siten nyt ei jaksa alkaa säätää sitä ohjelmaa tähän pintiksen leiskaan.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee