« Home | oopa: sata salamaa » | oopa: porsaanreikiä » | oopa: Stone Up His Ass » | oopa: välimeren herkkuja » | niitty: poliittisesti hyvin epäkorrekti » | niitty: INT. Kaksio itä-helsingissä, Nykyhetki. » | oopa: Conan O'Brien kirja » | niitty: Internet, jokaiselle jotakin » | oopa: Dove evolution » | Ameeba: päiväni hutsulina »

oopa: blogailumiitissä

Anteeksi että olin epäsosiaalinen. Turvauduin vanhojen seuraan, enkä etsinyt uusia. Pahoittelen, mutta Karin ja Virkanaisen välissä oli turvallinen olo. Varsinkin Rahinan kanssa olisi ollut kiva jutella, mutta sitten se jäi ja sitten pitikin jo poistua. Ensi kerralla sitten. Jookos?

Lähinnä kaikki juttelivat vanhoja.

Virkanainen jutteli verkkosukkahousujen läpi mm.:
Osaisikohan joku tätä silmäilevä silmäpari suositella pääkaupunkiseudulla kehystysliikettä tai vastaavaa laitosta, jossa asiakas voisi kehystyttää omia julisteitaan, vedoksiaan tai vastaavia silloinkin, kun ne eivät ole aivan standardikoossa.

Kari Haakana puhui J.Karjalaisesta, vältti keskustelun yömaidosta ja totesi:
Voisin kuvitella kyllä käyttöä sellaiselle palvelulle, jossa voisin lähettää rahaa kaverilleni tekstiviestillä. Siis suoraan kaverin puhelinnumeroon tekstari muodossa "Siirto 22 euroa". Ei tarvitsisi aina säätää sulkapallovuorojen, tarjottujen kierrosten ja muiden kanssa.

PA kertoi äkkiä, että:
Nyt on mökki valmis talveen. Vedet tyhjennetty ja puut kannettu. Puita voi kaataa vaikeasti tai järkevästi, ja tutussa linjassa pitäydyttiin.

Oliko se Merten, joka tyytyi koskettelemaan Haakanan polvea ja muistutti, että:
Jos mökillä tuli neljässä päivässä mökkihöperöksi, niin kotona se onnistuu vielä nopeammin - en ole juurikaan käynyt ulkona tai tehnyt muuta kuin möllöttänyt sängyssä, sohvalla tahi koneen ääressä.


Helen
jakoi suurimman ongelmansa:

Tässä törmäsin vanhaan tuttuun ongelmaan, eli ainakin minusta webistä on melko hankala löytää vanhoja uutisia.

Suurimmaksi uutisaiheeksi ainakin Hurinalla nousi allekirjoittaneen alkoholittomuus. Olenko selvänä sitten vain niin tylsä? Kiitos kaikille ja ensi kerralla lupaan tutustua uusiin. Lukekaa sillä välin Luksusta.

ps. lainaukset ko. blogien arkistoista

Eih, olit oikein tyylikäs. Hattu oli mainio. Pitänee lisätä se blogikirjoitukseeni. Ei vain tullut juteltua mitään, joten jouduin raportissani tyytymään kuulopuheisiin.

Kiitos samoin. Ensi kerralla sitten kun Suomeen taas joskus eksyn. Pitänee käyttää foorumeja ja blogeja sillä välin kommunikaatiofoorumeina...

Et ollut yhtään tylsä, vaan ihan yhtä söpö kuin aina ennenkin. Mummille terveisiä!

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee