« Home | oopa: ps. kuva ois kiva » | Puuro: Perjantain tanssitusnostoja » | Oopa: Ketjuajattelua » | Jäätelökesä: Domino Minttu » | Oopa: Keski-ikääääää » | Oopa: Digiunelmia » | Puuro: Hajanaisia otoksia elämästä » | Oopa: Paul the perusjäbä!! » | Oopa: Varoitus! » | Oopa: Mutta missä on T.L.? »

Oopa: Pelikonsoli kotiin?

Ehkä pelko vanhenemisesta on saanut allekirjoittaneen pohtimaan pelikonsolin ostoa. Rahat voisin väittää tienanneeni juomatauolla. Vaikka eikö sanonta mene, että kun nuori mies juo, niin se on kuin laittaisi rahaa pankkiin. En usko.

Uusi Pleikka on kallis - siis tosi kallis. Vaikka NYT-liitteen keikalla näin ja kuulin myyntipuheen laitteesta, niin silti hinta ratkaisee. Xbox360 houkuttelisi enemmän. Sillekin kun saa sen Guitar Heron, uuden Colin McRaen ja Forza2:n.

Pelisessiot olisivat omiaan talven pimeisiin iltoihin. Pitkään aikaan en ole pelannut oikeastaan mitään. Viimeeksi kai kunnolla Pleikka ykkösellä Gran Turismo kakkosta. Voi tosin olla, että jää koko laite hankkimatta, mutta saahan sitä haveilla.

Tunnisteet: ,

Xbox 360 on aikuisen eurooppalaisen valinta. Siinä on paras hinta/laatu -suhde. Wii taas on halvin, mutta pelirepertuaari ei ole ainakaan vielä vakuuttanut.

No siis autosimut on se juttu... ja GH2 tietty. Gigantista irtoisi pro-malli 340e ja siihen sitten joku peli päälle, niin 400e olisi loppusumma. Se on samalla paljon ja vähän.

Autosimut ne mullakin on aika kärkipäässä tärkeysjärjestyksessä. Forza 2 vaikuttaa hyvältä (ei ole ehtinyt syventymään siihen vielä). PS3:lle tietenkin on jossain vaiheessa tulossa se Gran Turismo HD:n lopullinen versio, mutta siihen on vielä aikaa.

Neljäsataa euroa hyvästä konsolista ja pelistä ei ole mikään paha hinta. Mutta sillä hinnalla saisi paljon muutakin tärkeää. Tiedän tunteen. Olen pohtinut tässä viime aikoina aika paljo erinäisiä vaihtoehtoja ja sitä mitä mikäkin maksaa ...

Nimenomaan. Hinta ei ole kova, mutta kun samalla rahalla saa kovin paljon muutakin. Tässä kun on asunnon osto, remontti, huonekalujen osto/teettäminen, kesän matkat yms. edessä, niin pitää olla järkevä ja priorisoida asioita. Konsoli ei ole siellä kärkipäässä, vaikka miten tulisi parempi mieli.

Kohta tulee tilinauha, niin pitää katsoa ensin viivan alle ja sen jälkeen peiliin. Sittenpähän tietää mihin ei ole varaa.

Mikä on muuten paras ratti/poljin-setti Xboxille? Löytyylö kytkimellistä mallia?

Tämmöinen vempula löytyy xbox360:lle

http://www.xbox.com/fi-FI/hardware/x/xbox360wirelessracingwheel/

ps3 on überkolee, mutta aika kallis. Varsinkin kun siitä saa ilon irti vasta kunnon hd-screenin kanssa. Pelitarjontaa vielä suht vähän, mutta näyttäviä ovat kyllä.

xbox360 suhteessa edullinen, mutta pelitarjontaa voisi olla enemmänkin. Kuitenkin tässä vaiheessa enemmän tarjontaa kun ps3:lle. Langattomuudessa on puolensa, varsinkin jos kaksi ihmistä painii huoneessa forza:n kimpussa :)

Tossa mallissa ei ole "vaihdekeppiä"..

Entäs tällainen malli:
Joytech Xbox 360 Nitro Racing Wheel

http://www.joytech.net/1/products/xbox360/4/50/Nitro-Racing-Wheel.htm

http://www.myshopping.com.au/PR--67596_Joytech_Xbox_360_Nitro_Racing_Wheel

ks. mikrobitin hintaseuranta:
http://www.mbnet.fi/hintaseuranta/tuote.aspx/32576

Eli löytyy tikullinenkin versio ihan kaupasta hakemallakin.

Allekirjoittaneesta kuitenkin langattomuus on se juttu. :)

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee