« Home | Oopa: Kun metrossa soikin musiikki » | hna: Asiat tärkeysjärjestykseen » | hna: Salamointia » | Neiti A: Ah, Lenny... » | Neiti A: Leikkimökki on auki taas » | Neiti A: Kuutamouintia » | Neiti A: Aura Street Market » | Neiti A: Fiftarivintagea » | Oopa: Marimekkoa Espalla » | Oopa: Facebookista suomalainen »

Neiti A: Oodi mustamakkaralle

Kyllä siinä pakostakin tulee jotenkin isänmaallinen (vai sittenkin tamperelainen) olo, kun syö Tapolan mustamakkaraa puolukoiden ja kylmän maidon kera. Kokeilkaapa vaikka!

Hiukan voita pannulle, sipulia ja makkara paloina perään. Viitisen minuuttia ja avot. Siinäpä on sellainen iltapala, että oksat pois.

Niin ja juu, ei kannata liikaa miettiä sitä, mistä se on tehty (kuten Noumann, joka varmasti irvistelee tätä lukiessaankin). Se on niin hyvää eikä maksakaan paljon mitään. On on, uskokaa pois!

Ehkäpä teen viikonloppuna vielä live-tori-makkara-ekskursion Tampereelle. Harmi, ettei kyseistä herkkua enää kutsuta kuumaksi sian verimakkaraksi. Siitä saisi niin hienoja kylttejä

Tunnisteet: , ,

En irvistele, ällöttää vaan. Tulee mieleen veriletut, joista pienenä tykkäsin. Äiti osti aina kaupasta tuoretta verta semmoisessa valkoisessa muovipullossa ja teki punaisia lettuja.

Sopii myös aamupalaksi. Tampesterissa sai hotlan aamiaisella... luksusta.

Minäkin muista valkoisen veripullon, mutta onneksi kukaan ei koskaan tehnyt siitä lettuja. Valmisverilettujen valmistusmenetelmiä saati raaka-aineita ei tarvinnut pohdiskella. Onneksi.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee