« Home | niitty: haaveista totta! » | oopa: kaunis, kauniimpi, kämppis » | Ameeba: Ranta kosketti kyynikkoa » | valtteri: Trump vs. Manson » | niitty: kevätdebis » | oopa: seuraava kirjoitus kertoo elokuvasta » | niitty: heeeija svärje! » | oopa: elokivaa » | Ameeba: kuulen ääniä » | oopa: applelta joululahjoja »

Ameeba: Massakauden loppu

Olen lepuuttanut salikorttia lompakon pohjalla varmaankin neljä kuukautta, ja sen kyllä huomaa. Hylkeet eivät ole ainoita elikkoja, jotka kasvattelevat rasvakerrosta talvisin.

Tänään otin radikaalin korjausliikkeen ja menin salille. Treenin jälkeen lueskelin pukuhuoneessa Fitness-lehdestä jotain "kesäksi kuntoon"- juttua. Päätin jälleen kerran, että nyt loppuu tämä epäterveellinen elo. Artikkelissa kehoitettiin tekemään selvät tavoitteet ja kertomaan niistä myös tutuille. Sen pitäisi nimittäin synnyttää "positiivista sosiaalista painetta" tavoitteiden pitämiseen.

Joten nyt julistan virallisesti alkaneeksi karkki/pulla/suklaa/jäätelö-lakon ja massiivisen kutistumiskampanjan. Toukokuuhun mennessä on mahduttava viime kesäisiin farkkuihin. (Ilman mitään jenkkakahvojen pursuamisilmiötä). Tällä hetkellä en edes viitsi yrittää, ettei ala heti masentaa.

Ne on kyllä aika mauttomia sellaset pursuavat jenkkikset. En oikein muutenkaan tajua, että miksi naisten on pakko ahtautua aina siihen pienimpään mahdolliseen kokoon. Ei sillä etteikö se joissain tapauksissa olisi ihan jees, mutta luulisi sellasten tiukkisten nyt puristavan... ops... NOW I GET IT!

Mutta joo, isosti tsemppiä salille. MUTTA kannattaa muistaa, että kaikista hyvyyksistä ei pidä kieltäytyä. Pitää antaa itselleen mahdollisuus elää ja nauttia sokerista aina joskus, ilman että tuntee hirveetä syyllisyyttä siitä. Sitä ainakin ne sporttilehdet mitä mä lukenu viimeaikoina on veisannut.

Se johtuu mun ruumiinrakenteesta. Ei siihen auta mikään.

Oopa, osta haalarit.

Tytöt olisi varmaan tyytyväisiä kun tulisin ensi kerralla ihmisten ilmoille haalareissa, missä on henkselit... niin kuin esim. farkkuhaalarit.

Lantiofarkut yhdistettynä alaselkään vedettyihin stringeihin oli sellainen villitys, että meinasi usko ihmisiin loppua. Nippanappa sen ymmärtää, että joku haluaa pitää narua persvaossa, mutta että sitten vetää se vielä mahdollisimman tiukalle ja ylös.

Mitä tulee farkkuhaalareihin, niin mä kannustan sua Oopa ihan täysillä löytämään ton tyylin. Uskon lisäksi, että jos yhdistät siihen kuosiin purjehduskengät eli purkkarit ja olkatopatun kauluspaidan, tniin teet vaikutuksen häneen ja jaatte rakkauden hedelmän hyvinkin pian.

Katselin juuri itseäni peilistä. Olen lihonnut. Ihan perkeleesti. Nyt tajuan sen. Se 20 kiloa, mikä kahdessa vuodessa on hiipinyt luurangon päälle on lähtevä pois. Masentaa ja paljon.

Älä oopa masennu. Haalareihin saa mahtumaan vielä vaikka 40kg lisää...

Very nice site!
» »

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee