« Home | oopa: elämää brändien varjossa » | oopa: ei krapula ja kuvauskävelyt » | Ameeba: K-päivä » | oopa: ja meillä kaikilla oli niin mukavaaa.. » | oopa: terveisiä salosta » | Ameeba: Neljäsosa kriisiä » | OOPA: kenkiä ja kynsilakkaa » | noumann: perjantai on swahiliksi "eljuma" » | niitty: _oi _oi _oi » | Ameeba: Rakastan nörttejä »

niitty: enpä olisi uskonut...

Yllätin tänään itseni ja ostin lehden nimeltä "BODY - lehti kovaa treenaaville"(heh). Ei sillä, että treenaisin jotenkin erityisen kovin, mutta seuraavat otsikot saivat minut löysäämään kukkaroni nyörejä kuuden euron verran.

- Syö oikein - kasva isoksi
- 8 tapaa hillitä ruokahaluasi
- Tonyn treenikoulu: RINTALIHAKSET

En varsinaisesti halua kasvaa isommaksi, mutta mieluusti muuttaisin lisää rasvaa lihakseksi. Avovaimo väittää, että tulokset ovat jo nähtävissä, mutta minä haluan huomata ne itsekin!

Tänään juoksin rintatreenin (johon toivottavasti tulee parannusta artikkelin myötä) jälkeen Coopperin testin. Eli 12 minuuttia puhdasta helvettiä, tuloksena 1.7kilometriä. Aika paskasti sanoisin. Ottaen huomioon, että armeijassa kävelin kipeänä saman verran kotiuttamistestissä. Jos ajatellaan positiivisesti, niin on ainakin mitä parantaa. Tavoitteenani on juosta kesäkuussa 2.5km, sen verran vaaditaan yleisesti ottaen ns. hyvään kuntoon.

Olisi muuten tosi hauska kuulla, mitä Oopa, Ameeba, Nouman ja Marinadi juoksevat vastaavassa ajassa! Eli tennarit jalkaan ja selitykset sikseen!

Cooperin juokseminen onkin ollut mielessäni jo pidempään, mutta kun en käy salilla, niin ei ole ollut juoksumattoa kätevästi käytettävissä. Mutta nyt aion ehdottomasta raahautua salille vain vastatakseni tähän haasteeseen!

Tenavatähden kanssa kokeiltiin pari vuotta sitten. Aamulla syödyt nuudelit tulivat ylös (ei onneksi ulos) 2800m vauhdissa parin kilometrin jälkeen. 2200m taisi olla tulos kun lopun käveli ja mietti tuleeko ne ulos vai ei. Veikkaisin, että 2400m menisi parin lämmittelylenkin jälkeen.

Joskus 10 vuotta sitten tein ennätyksen ja juoksin kolme kuupperia viidessä päivässä. 2600m taisi olla paras.

Mullakin on ollut ajatuksena uteliaisuuttani vetää cooperi jossain vaiheessa, mutta ehkä on itsetunnolle armollisempaa jättää väliin.

Intissä (vuonna -85 :-) alaraja oli muistaakseni 2500m ja itse rupesin siinä kohtaa kävelemään vielä 100m, kun ei enää ollut vaaraa joutua iltatreeneihin jotka iski alle rajan jääneille.

Koulussa -86 luokan poikien keskiarvo oli 3100m, kaksi parasta veti 3650m. Minä häpeäpilkkuna olin toiseksi huonoin 2950m tuloksella, joka jäi omaksi parhaakseni.

Tollasia kun muistelee, niin tuleepa huono omatunto nykymenosta...

Hyva Marinadi, thats the spirit! Kuten vanha Myyrmannilainen sanonta kuuluu: Elama on panostamista!

Ameeballe voin lohdutukseksi sanoa, etta ei kannata lannistua, paiva kerrallaan, ja vaikka joka kolmas paiva salille. Ma petyin alkuunsa jopnkin verran, ku luulin etta kilot alkas karisemaan(nain ei kaynyt, samassa on pysynyt), mutta luettuani alan artikkeleita, havaitsin etta lahes kaikki haluaa sita massaa ja koska mulla sita jo valmiiksi on, ei tartte vetaa ekstraa>D

Ja Oopalle, se oli silloin, mita juokset nyt. Sa kayt salilla, matolle siis mars!

Ennen kaikki oli paremmin, katos! Ei ole salikorttia, eikä uudella salilla olisi muutenkaan ollut mattoa. Jos penikat kestää, niin katellaan jossain vaiheessa IRL-juoksemista. Siihen asti sauvakävelen.

Mä vastaan haasteeseen! Mutta enste pitää löytää juoksumatto tai odotella että urheilukentälle pääsee. Oon juossut Cooperin viimeks armeijassa 6 vuotta sitten. Mun kunto laski siellä puolen vuoden aikana ihan älyttömästi, lihoinkin kymmenen kiloa. Alkutesteissä meni 3000 rikki, ja lopussa taisi mennä 2300 just ja just.
Penikoista puheen ollen, mulla on ylihuomenna fysioterapeutti, jossa toivottavasti selviää askellanko ihan väärin. Sääret kipeytyy kun juoksee. Jalat kuvattiin joskus ennen joulua, jolloin ne oli superkipeät, mutta mitään rasitusmurtumia ei löytynyt. Juoksu on mulle henkireikä, joten pakko tietää missä vika.

Pff... juoksumattokuupperi on mamoilua. Itseni sukupuoleinen (nais) ja ikäinen (+-25) ystäväni treenaa kesän maratoneihin juoksemalla lähes joka ilta parin tunnin lenkkejä. Ulkona. Kelissä kuin kelissä.

Tämä ei tietenkään puolusta millään muotoa sitä tosiseikkaa, että itse luultavasti olisin cooperissa maitohapoilla puolen minuutin hölkkäilyn jälkeen ja suorituksen päätteeksi poistuisin paikalta komeasti piipaa-auton kyydissä

Peruskoulun yleisurheilukilpailussa työnsin kuulaa kuusi metriä viisikymmentäyhdeksän senttiä.

Mä olen ollut urheilussa aina tosi paska. Kaikissa lajeissa. Aina. Ala-asteella en edes päässyt oman luokan listoille yleisurheilussa. En sitten tiedä.

Monesti olen haavaillut, että jotain urheilua osaisin. Edes biljardista ei tule mitään. Punttikaan ei nouse ja vauhti ei nouse. Noh, tietokoneet ymmärtää mua, vielä kun minä ymmärtäisin naisia. Sitten olisi asiat hyvin.

Plääh.

Metsäprinsessa: Olen samaa mieltä siitä, että juoksumattoilu on mamoilua. Mutta muuten tähän aikaan vuodesta on vähän vaikea päästä urheilukentille juoksemaan ja matolla se ajanottokin käy helpommin. Muutoin meikäläinen kyllä lenkkeilee ulkosalla.

Oopa: Naisten ymmärtäminen on itse kullekin hankalaa, jopa meille naisille. Eikä minua ymmärrä edes tietokoneet, saati miehet.

Mutta hakkasin Niityn puolirampanakin, hahah. :-)

- mutta mullapa oli alla kuntopyoraa ja tunti salia... tanaan menen ja juoksen sen soopperin ihan piruuttani TAYSILLA ja HETI, katotaan kukaa keulii ja kenet:D

ps. se oli nainen keta aloitti kilpailuttamisen, outoa...

mutta siis akikinpuolin helkutin hyvin tehty yksusoluiselta!

onneksi ei leo noita kirjotusviheita paljon. nayttaa muuten hyvalta.

2.07 KM /12.00 ja pystyn kyllä vielä kiristämään...

2430 metriä.

Marinadi; OHO, toi on hyvä tulos keltä tahansa!

Ehkä meidän pitää kesällä kokoontua jonnekin urheilukentälle vetämään cooperointia kunnon kilpailuhenkeen! :D

"Ehkä meidän pitää kesällä kokoontua jonnekin urheilukentälle vetämään cooperointia kunnon kilpailuhenkeen! :D "

Ehdottomasti! Kylla mun kauteeni toisetkin kisat mahtuu!

Eikö kaikkien juoksemistyyli ole urpo? Meikäläinen hikisenä ja puuskuttavana trikoissa on kyllä myös sen verran epäilyttävä näky, että ehkä se yöjuoksu olisi parempi imagon kannalta ;)

jalleen kerran totean myyrmannilaisittain etta pitaa pystya panostamaan itsensa. meinaan vaan, etta viime syyskuussa kun osallistuin www.Samase.org :n kisoihin ja VOITIN sadan metrin kavelyn, en miettinyt etta kuinka tyhmalta naytin. verrattain varmasti, silla paikalla ollut tuntematon polttariporukka nauroi katketakseen kun me oikein konosteltiin!

Very nice site!
» »

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee