« Home | oopa: kyllä tälläkin kuvalla on tarkoitus » | Ameeba: Massakauden loppu » | niitty: haaveista totta! » | oopa: kaunis, kauniimpi, kämppis » | Ameeba: Ranta kosketti kyynikkoa » | valtteri: Trump vs. Manson » | niitty: kevätdebis » | oopa: seuraava kirjoitus kertoo elokuvasta » | niitty: heeeija svärje! » | oopa: elokivaa »

niitty: tekemällä tehtyä versus laatukamaa.

Kun on rahaa millä mällätä, saa paskastakin ideasta muka-hauskan. Vaikkakin kansan syvät rivit saattavat kohista, mutta minä väitän, että vastaavalla summalla kahisevaa olisin saanut aikaan jotain mielenkiintoisempaa. Tuollainen siipeily suositun formaatin maineella, se nyt, se nyt vaan on ideaköyhää ja tyhmää.

Hyvää TV -mainontaa on esimerkiksi PHS/Woodpecker/Pete Veijalaisen "Skijump" (joka muuten voitti torstaina Voitto -mainoselokuvakilpailun GRAND PRIX -palkinnon!). Katso itse TÄSTÄ ja yhdy mielipiteeseeni!

Kaikki Voiton tulokset täältä.

Ja koska rakentavaan kritiikkiin kuuluu myös kuinka se sitten pitäisi tehdä, seuraavassa rahalta haiseva ehdotukseni:

Nasan tukikohta autiomaassa. Kaksi astronauttia pukeutuu "rambon varustelukohtausmaisesti" pukuihinsa, arvokkuus ja historiallisuus huokuu kaikesta näkyvästä. Väliin leikataan lennonjohdon valmistautumista, *fuel pressure - check, turbo throttle - check* tms. avaruuslennonjohtoterminologiaa.

Kun astronautit ovat puvuissaan, suuntavaat he kiitoradalle. Siellä heitä odottaa valkoinen GTI Mark X. Mark X muistuttaa riittävästi GTI Mk 5:sta, mutta siinä on jotain erilaista, "paluu tulevaisuuteen" -tyyppiset suihkumoottorit takana.

Astronautit heiluttavat hurraavalle yleisölle, tunnelma tiivistyy ja he kömpivät autoon sisään. Lennonjohto alkaa laskea kymmenestä, ja suihkumoottorit alkavat ulista. Insinöörit vetävät polttoaineletkut irti, pilotti näyttää peukkua. prosessikiuvausta auton sisätä, kun astronautit käyvät läpi käynnistukseen liittyviä tarkistuksia "4..3..2.. 1 . you are clear to take off.... ja moottorit pamahtavat 110% tehoon, maa tärisee kun GTI X lähtee kuin hauki rannasta kiitotietäpitkin. Seuraamme auton mukana ja huomaamme että tie alkaa nousta. kiitotien päässä on neljännesympyrän muotoinen ramppi jota pitkin Volkkari kiihdyttää ja nousee avaruuteen. >mustaan.

TEKSTI: GTI 5, all but jet engines. (tai mitenkä sen nyt oikein englanniksi ilmaisee)

>mustasta: GTI X ajaa avaruusparkkiin linnunradan laidalla, ihmiset ja oliot kääntyvät katsomaan kun volkkari rullaa hiljaa muristen paikalleen.
*enkä muuten väitä, että edelläoleva olisi jotenkin maailman paras mainos, mutta 5minuutissa ideoiduksi olen aika tyytyväinen:)*


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee