« Home | niitty: BODYMOVING » | oopa: nyt se sitten löytyi... » | oopa: sm-biljardia » | Ameeba: nami nami » | puuro: pukuprobleema » | oopa: lordin juhlissa » | puuro: mies ja maali » | oopa: vielä hieman euroviisuista » | Ameeba: lost & found » | oopa: harrin nakilla »

noumann: flyygelipod



Laitetaan tämä nyt Pintikseenkin. Nicholas Lovegrove ja Demian Repucci suunnittelivat Concerto Table -nimisen iPod-flyygelin. Vai miten tuota nyt kuvailisi. Soiva pöytä? No, muotokieli on tuttu mutta idea uusi. Veikkaan silti, että tälle nauretaan jo kymmenen vuoden päästä. Ehkä jo aiemmin.

Mun mielestä kalliiden design-huonekalujen kuuluu olla ajattomia ja kestää käytössä. Tämän konserttipöydän käyttöikä on surullisen lyhyt ja siksi tekisi mieli tuomita se vuoden turhakkeeksi. Paitsi jos iPodit ovat tulleet jäädäkseen.

Mahtava!!!

Mauton ja ehdottomasti yksi vuoden turhakeista.

Ruma ja turha. Muistuttaa niistä 80-luvun tuotteista, joita ei haluaisi muistaa, esim. Richard Claydermanista.

Mitä seuraavaksi, iPod-ovikello ja jääkaappi? Soitin itsessään on nerokas, mutta kaikki tää oheistuotanto alkaa olla aika noloa.

Minusta tämän idea on hyvä, mutta toteutusta voisi vähän hioa.

Flyygelin muotoinen pöytä keittiössä olisi makea ajatus ja iPodin + kaiuttimien (tuossahan on mukana 2x50W stereokaiuttimet) yhdistäminen siihen poistaa tehokkaasti sen ongelman, että kun nykyään haluan kuunnella ruokaillessani musiikkia, vaihtoehtoina on musiikin luukuttaminen joko työ- tai olohuoneesta niin että se kuuluu keittiöön.

Mutta minkä ihmeen takia se iPod pitää läiskäistä keskelle kaunista pöytää :) (Tainiin, kyllähän se tiedetään. Se on sitä designia...)

Asuminen h+kk+kph -yksiössä, jossa neliöitä on vähemmän kuin asukkaalla ikää, poistaa tehokkaasti sen ongelman, että muzakkia pitäisi luukuttaa kaukaa. Lisäksi mokoma lastulevyisän ja epästabiilin oloinen pöytä - flyygeleistä nyt puhumattakaan - rohmuaisi kolmasosan koko kämpän pinta-alasta. Onneksi köyhän ei tarvitse valita!

Olen Puuron kanssa samaa mieltä: iPodin oheiskrääsä uhkaa jo alkaa kääntyä vieroksunnaksi itse tuotetta kohtaan. Harmi.

(Ja oikeasti olen kyllä ihan tyyty asuinoloihini. Oopan unelmakämppäjahti herkisti hetkeksi näkemään vain asioiden huonot puolet. Hymiö.)

Niin, toi pöytälevysoitin olisi semmonen jonka ääressä kukaan ei uskaltaisi syödä. Joku kuitenkin läikyttää soppaa tai punaviiniä niin että iPod kastuu ja pöytä tilttaa. Tai sitten joku epähuomiossa muljauttaa iPodin kumoon.

Lähetä kommentti


www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oopa8000. Make your own badge here.
Sisäpiiri suosittelee